به گزارش عاطفه قدرتی خبرنگار افتخاری بسیج از فارس، پیشینه تاریخی اجرای شجره طیبه صالحین، یا همان تشکیل حلقه های تربیتی معرفتی، بیش از همه به صدر اسلام در مسجد النبی، مسجد قبا و سایر مساجد مکه و مدینه بر می گردد؛ چنانچه روش تربیتی و معرفت افزایی در جریان صالحین نیز به تمام و کمال، به مشی عملی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و سیره اولیاء خدا و بزرگان دین بر می گردد.
نظام واره شکلی صالحین، نشستن حلقه ای افراد را در جلسات به چند دلیل مورد تاکید قرار داده است.
زارعی فرمانده پایگاه شهدای روستای طشک با اشاره به هدف از تشکیل این گروه، اظهار داشت:
هدف حلقات صالحین پایگاه شهدا گسترش مهربانی با رفع محرومیت بوده که با شعار جهاد مسیری بی پایان آن را در همه ابعاد اجتماعی، فرهنگی، دینی،آموزشی و… دنبال میکنیم.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای گروه به طور سازماندهی شده انجام میشود، تصریح کرد: در حلقات صالحین یک هسته مرکزی که متشکل از اعضای اصلی گروه است، فعالیتها را زیر نظر دارد که شامل مدیر گروه جهادی، مسئول فرهنگی این گروه که به طور متمرکز حضور فعال دارند و بقیه اعضا گروه که بالغ بر هر گروه ۲۰ نفر نیروی پای کار نوجوانان هستند نیز به طور دائم در خدمت در حلقات و یاریگر محرومان و نیازمندان هستند.
ایجاد اشتغال پایدار از اهداف مهم حلقات صالحین پایگاه
فرمانده پایگاه شهدای روستای طشک اظهار داشت: حلقات صالحین این پایگاه در ابتدا با فعالیتهای کلاس های آموزشی در مناطق محروم شروع به فعالیت کرد و رفته رفته حوزه فعالیتهای خود را گسترش داد.
به گفته وی، ساخت پروژههای آموزشی ، خلاقیت و برگزاری کلاس رباتیک در ادامه جلسات حلقه های صالحین برگزار شد، اما همچنان محوری ترین فعالیت حلقات آموزش به نوجوانان است.
این مربی از جمله خدمات این حلقه را آموزش و کسب مهارت عنوان کرد و در رابطه با سابقه شکلگیری این گروه با اشاره به اینکه برکت در جمع و کار جمعی است، افزود: تا پیش از تشکیل گروه حلقات صالحین، ما بچه های روستا هر کدام تک به تک و جدا از هم در حال آموزش بودیم، اما کمکم به این نتیجه رسیدیم که با تشکیل یک مجمع و کار گروهی میتوانیم نتیجه بهتری داشته باشیم و چنین شد که چند نفر با هم یک مجمع را شکل دادیم و سپس با تشکیل این حلقات صالحین سپاه شهرستان شدیم و این کلاس ها را رایگان آموزش دادیم.
انتهای پیام/