حاشیههای نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ از رد اظهار نظر نماینده درخصوص خروج بیمارستان ولیعصر از گرید آموزشی تا کمبود پزشک
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک روز گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالین این عرصه با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان استان طی سال جاری افزایش ۹۰۰ تخت بیمارستانی در استان را بیسابقه دانست و گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور شهید بر تکمیل پرژههای نیمه تمام اتمام چهار پروژه به موازات یکدیگر در دستور کار قرار گرفت و اکنون شاهد اتفاقات خوبی در حوزه درمان هستیم.
وی با اشاره به چالش کمبود نیروی متخصص استان بیان کرد: این معضل با جذب ۹۰ پزشک متخصص در آبان ماه تا حدودی رفع میشود، افزود: یکی از دلایل کمبود پزشک در استان نبود جذابیت و رفاهیات برای پزشکان در استان است ولی در این راستا اقدامات خوبی انجام شد به طوری که در سال گذشته موفق شدیم ۶۵ پزشک متخصص را جذب کنیم و امیدواریم امسال به مرز ۸۰ پزشک متخصص برسیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک درخصوص اظهارنظر یکی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ادعای ایشان مبنی بر کاهش یافتن گرید بیمارستانهای اراک صحت ندارد؛ از وزارتخانه به مسئولین درمان استان این مسئله اعلام نشده و باید با سند و مدرک در این خصوص اظهار نظر شود.
امانی با تاکید بر اینکه نبایستی با اظهارنظرهای غیرکارشناسانه آرامش جامعه را برهم زد، گفت: گریدبندی روی خدمات دانشگاه هیچ تاثیری ندارد و فقط روی مسائل مالی اثرگذار است.
وی با بیان اینکه در این دوره سخت گیرترین بازرسان ارزشیابیها را انجام میدهند، افزود: پس از گذران دوره کرونا سختگیرانه ترین ارزیابیها از سوی بازرسان درخصوص مراکز درمانی استانها در حال انجام است و همچنان کاربری آموزشی بیمارستان ولیعصر حفظ شده و تاکنون موردی تحت عنوان کاهش گرید به ما اعلام نشده است.
امانی ادامه داد: در دوره قبل، دانشکده دندانپزشکی را به مکان اجارهای بردند که با ساخت دانشکده دندانپزشکی توانستیم این معضل را رفع کنیم همچنین انتقال بیماران مزمن از بیمارستان امیرکبیر به هاشمی سنجانی یکی دیگر از چالشهای ایجاد شده برای مدیریت درمان استان بود که امروز توانستیم مجدد آن را به مکان قبلی برگردانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در دوره قبل حدود ۳۰ میلیون تومان داروی قاچاق ضبط شده بود ولی در این دوره، طی یکسال ۱۶ میلیارد تومان داروی قاچاق ضبط و بیش از ۸۰ نوبت پلمب مطب زیبایی اتفاق افتاده است.
وی بحث آلودگی هوا را از دیگر معضلات استان مرکزی دانست و افزود: آلودگی هوا مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده و موجب افزایش مراجعات به مراکز درمانی شده و از سوی دیگر میزان مراجعات کودکان به واسطه اجرای طرح رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال باعث افزایش بار مراجعات به مراکز دولتی شده است.
امانی در ادامه به پشه آئدس نیز اشاره کرد و گفت: تلهگذاری برای پشه آئدس در استان انجام شده و نتایج آزمایش حاکی از عدم فعالیت این پشه است که امیدواریم همچنان شاهد این روند باشیم تا چالش جدیدی برای حوزه درمان استان ایجاد نشود.
انتهای پیام/