۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
15:50
کد خبر : 9621471
۱۸:۲۵

۱۴۰۳/۰۵/۲۷

بیش از ۸۰۰ کانون خادم‌یاری رضوی در مازندران وجود دارد

دبیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران: سال گذشته بیش از ۱۳۸ میلیارد تومان خدمت متنوع فرهنگی و اجتماعی توسط خادم‌یاران رضوی مازندران به نیازمندان و مردم این استان ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، محمد اسماعیلی امام زاده، امروز در آیین افتتاح دفتر جدید دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی در قائم‌شهر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان مازندران یکی از استان‌های مطرح کشور در ثبت‌نام و فعالیت خادم‌یاران امام رضا (ع) است، اظهار کرد: حدود ۱۶ هزار سر خادم‌یار در ۲۲ شهرستان ثبت‌نام شدند و در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۳۸ میلیارد تومان خدمت متنوع فرهنگی و اجتماعی توسط خادم‌یاران رضوی مازندران به نیازمندان و مردم این استان ارائه شد و این کمک‌ها در سه‌ماهه نخست امسال، ۳۵ میلیارد تومان بوده است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰۰ کانون خادم‌یاری رضوی در مازندران وجود دارد که از این تعداد ۵۰۰ کانون محلی و ۳۰۰ کانون در سطح تخصصی با ۴۷ نوع خدمت اجتماعی و فرهنگی مشغول فعالیت هستند.

امامزاده به فعالیت کانون‌های خادم‌یاری رضوی اشاره کرد و افزود: طبخ و توزیع غذای گرم، توزیع سبدهای کالا و انجام اردوهای جهادی با محوریت کانون سلامت از برنامه‌های این کانون در ایام محرم و صفر بوده است.

وی در ادامه به خدمات این کانون در روزهای آینده اشاره کرد و گفت: استقرار و ارائه خدمات موکب در مرز مهران و پذیرایی از زائران اربعین امام حسين (ع)، پذیرایی از جاماندگان اربعین حسینی در استان، اعزام چهارده موکب به مشهد مقدس در دهه پایانی صفر و سالروز شهادت امام هشتم و توزیع ۲۰ هزار وعده‌غذا به‌صورت روزانه به زائرین آقا، از جمله فعالیت‌های کانون‌های خادم‌یاران رضوی تا پایان ماه صفر خواهد بود.
 
در پایان این مراسم، سید قاسم نوربخش به‌عنوان دبیر جدید کانون‌های خدمت رضوی شهرستان قائم‌شهر معرفی شد. 
 
*به نقل از خبرگزاری فارس*

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید