۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:27
۱۸:۳۴

۱۴۰۳/۰۶/۰۸
معاون هماهنگ‌کننده سپاه نینوا گلستان:

برگزاری مراسم دسته‌روی ۲۸ صفر در گلستان

سرهنگ پاسدار باقر رحمانی گفت: مراسم پیاده‌روی ۲۸ صفر که مصادف با رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام مجتبی (ع) است مانند سال‌های گذشته در استان گلستان برگزار می‌شود.

برگزاری مراسم دسته‌روی ۲۸ صفر در گلستان

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سرهنگ پاسدار باقر رحمانی معاون هماهنگ‌کننده سپاه نینوا در جمع خبرنگاران گفت: مراسم پیاده‌روی ۲۸ صفر که مصادف با رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام مجتبی (ع) است مانند سال‌های گذشته در استان گلستان برگزار می‌شود.

رحمانی بیان کرد: بر اساس فرمان مقام معظم رهبری چندین سال است که نیروهای مسلح نیز همراه مردم عزادار در روز ۲۸ صفر با دسته‌روی و تجمع نسبت به عزاداری در این روز اقدام می‌کنند.

وی افزود: انسجام و هماهنگی بین نیروهای مسلح در برگزاری مراسم عزاداری ۲۸ صفر اتفاق افتاده و شاهد آن هستیم که با همکاری سپاه و بسیج و حضور گسترده مردم مراسم دسته‌روی با شکوه خاصی برگزار شود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: این تجمع را در شهرهای مختلف استان خواهیم داشت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید