به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، ارائه خدمات عمران و آبادانی یکی از بسترهای ماندگاری در روستاها و جلوگیری از مهاجرت معکوس محسوب میشود، خدماتی که رضایتمندی مردم را به دنبال داشته است.
یکی از اهالی روستاهای این بخش در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: سطح محلات و کوچههای ما در فصل پاییز و زمستان با بارش باران و برف، امکان تردد و عبور نداشتیم، اما اکنون با شنریزی و جدولگذاری معابر و سروسامان دادن به کوچهها، وضعیت تردد و عبور و مرور توسط مسئولان داخل روستا حال و هوای دیگری پیدا کرده است.
وی در ادامه گفت: البته میبایست این اقدامات را در ده سال پیش انجام میدادند، اما حالا که وضعیت معابر و کوچهها مطلوب شده، ما بسیار خوشحالیم و از مسئولان نیز سپاسگزاریم.
یکی دیگر از شهرندان خاطرنشان کرد: متأسفانه ساکنان روستا از لحاظ تردد چه انسانی و چه ماشینی با مشکلات فراوانی روبهرو بودند و واقعاً به مردم تلخ میگذشت، ولیکن با کوچه تراشی و نظمدهی به معابر و اجرای طرح هادی در روستا، همه ما خیلی خوشحالیم.
یاریان، بخشدار زیویه از تأمین اعتبار ۴۰۰ میلیاردریالی در سال جاری از محل اعتبارات شهرستانی، استانی و ملی خبر داد و گفت: موفق شدیم که به ۴۰ هزار مترمربع از سطح معابر روستایی بخش زیویه را در قالب طرحهای هادی، جدولگذاری و زیرسازی و آمادهسازی کنیم و به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سال جاری به مرحله آسفالتریزی برسد.
بخشدار زیویه خاطرنشان کرد: هم چنین اجرای کامل طرح فاضلاب در ۴ روستا، اجرای سه پل روستایی و رفع تنش آبی در روستای سولاکان را در ادامه این طرحها داشتهایم که این روستا در طول روز حدود ۲۰ دقیقه میتوانستند آب شرب استفاده کنند، اما با اجرای این طرح ساکنان روستا از دسترسی به آب دائمی بهرهمند هستند.
وی در پایان گفت: جدولگذاری، تسطیح و رگلاژ، آسفالت معابر، آبرسانی، اجرای فاضلاب و پل روستایی، بخشی از فعالیتها در بخش زیویه بوده که به همت مردم، دهیاریها و بخشداری انجام شده است.
در مجموعه پروژههای انجام شده در بخش زیویه شهرستان سقز تاکنون بیش از یک هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
انتهای خبر/