خبرهای داغ:

فعالیت ۴۴ پایگاه بسیج شاهرود به عنوان پایگاه‌های خاص قرآنی

شاهرود_ معاونت تعلیم و تربیت بسیج سپاه شاهرود گفت: ۴۴ پایگاه به عنوان پایگاه‌های خاص قرآنی شهرستان انتخاب شده اند و در حال پیگیری و رصد فعالیت‌های پایگاه‌های مسجد محور توسط مسئولین استانی هستیم.
کد خبر: ۹۶۲۴۴۶۳
|
۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶

فعالیت ۴۴ پایگاه بسیج شاهرود به عنوان پایگاه‌های خاص قرآنیبه گزارش خبرنگار بسیج، نشست توجیهی، آموزشی نهج البلاغه خوانی در سطح مساجد، پایگاه‌ها و حلقات صالحین، به همت مربی عقیدتی سیاسی حوزه بسیج خواهران صدیقه کبری (س) سپاه ناحیه شاهرود با حضور اساتید حوزه علمیه خانم اشرفی (استادیار صالحین)، خانم جحازی (هادی سیاسی سپاه ناحیه)، خانم طاشیان (سرمربی صالحین)، خانم عرب احمدی (سرمربی صالحین)، خانم فتحعلی (سرمربی صالحین) و با حضور نخبگان بسیجی و موثرین در محافل حلقات نهج البلاغه خوانی در سطح مساجد و پایگاه‌ها برگزار شد.
در این نشست زیارت امین الله قرائت و در ادامه خانم دزیانی به شرح و تبیین و چگونگی خوانش نهج البلاغه و جزئیات طرح پرداختند و اساتید در مورد اهمیت و ارائه راهکار‌های اجرایی بیاناتی و مطالب مفیدی را بیان فرمودند.
حجت الاسلام سید مهدی موسوی معاونت تعلیم و تربیت بسیج سپاه ناحیه شاهرود در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های انجام شده، خاطر نشان کرد: دو سال قبل رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی با نخبگان قرآنی فرمود (تمام مساجد باید تبدیل به پایگاه قرآنی شود.) و بلافاصله ابلاغیه صادر شد که پایگاه‌ها باید به سمت مسجد محوری سوق داده شوند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای داشته باشند.
وی افزود: از ۸۶ پایگاه سطح شاهرود خواهران و برادران، ۴۴ پایگاه به عنوان پایگاه‌های خاص قرآنی به مسئولین استانی معرفی شدند و در حال پیگیری و رصد فعالیت‌های پایگاه‌های مسجد محور توسط مسئولین استانی هستیم.
موسوی تصریح کرد: بحث آشنایی با نهج البلاغه، ترویج فرهنگ و خوانش نهج البلاغه یکی از دغدغه‌های ما در سطح مساجد و پایگاه‌ها است از فرماندهان پایگاه‌ها درخواست کردیم که افراد دغدغه‌مند و فعال را به صالحین معرفی کنند تا بتوانیم برنامه‌ها را ارتقاء دهیم.
وی ادامه داد: پایگاه فاطمیون حوزه بسیج خواهران صدیقه کبری (س)، یکی از پایگاه‌هایی است که در حلقه نوجوانان حکمت‌های نهج البلاغه را به صورت نمایشی اجرا می‌کند.
موسوی خاطر نشلان کرد: باید به صورت متمرکز بسیجیان را آموزش دهیم تا بتوانیم برنامه‌های بسیار خوب و اثربخشی را داشته باشیم و برای قشر نوجوان و جوان باید برنامه‌ریزی خاصی داشته باشیم.
فعالیت ۴۴ پایگاه بسیج شاهرود به عنوان پایگاه‌های خاص قرآنیوی افزود: ما اگر بتوانیم مبانی و دستورات شرع مقدس اسلام را که مولا علی علیه السلام در نهج البلاغه بیان فرمودند پیاده کنیم، هم خانواده و هم جامعه با بصیرتی خواهیم داشت. بسیاری از معضلات تربیتی خانواده‌ها به خاطر دوری از نهج البلاغه است.
معاونت تعلیم و تربیت بسیج سپاه شاهرود تاکید کرد: زمینه سازی و مبنای جهاد تبیین و مباحث تربیتی باید آشنایی خوب با نهج البلاغه باشد تا فرد بتواند به حدی رشد کنند که یک نظریه پرداز سیاسی خوبی شود.
وی افزود: در مباحث تربیتی شیعه یک منبع اصیل و ارزشمندی داریم و باید جامعه هدف برای جوانان و نوجوانان برنامه‌ریزی کنیم.
خانم اشرفی نیز در این نشست اظهار کرد: انگیزه ما در خوانش نهج البلاغه باید طوری باشد که کلید و شیوه زندگی را از نهج البلاغه دریافت کنیم مثلاً مراجعه می‌کنیم به حکمتی از نهج البلاغه آن را مطالعه می‌کنیم و تدبر چگونه می‌توانیم سبک زندگی را از حکمت‌های نهج البلاغه در متن زندگیمان منتقل کنیم و این کار بسیار ارزشمندی است.
وی افزود: باید مراقب باشیم که کلمه تفال به نهج البلاغه باب نشود، زیرا بعضی الفاظ است که بار معنایی خودش را دارد (تفال کردن). تا بتوانیم این لفظ را از آن بار معنایی جدا کنیم، سخت می‌شود.
اشرفی ادامه داد: درست است که قرآن، صحیفه سجادیه و نهج البلاغه کتاب زندگی است ولی اگر طوری حفظ شود که در ردیف کتاب‌هایی مثل اشعار حافظ قرار گیرد این نوع نگاه شاید حق مطلبش را ادا نکند و نگاه درست و شایسته‌ای نیست.
جحازی در ادامه بیان کرد: با توجه به زیارت امین الله که حضرت علی علیه السلام به عنوان امین خداوند در زمین معرفی شدند، این جایگاه امانتداری در زمین _ توجه به اینکه زمین پر از انسان‌های خوب و بد است_ کسی که به این مقام برسد، از جایگاه بسیار رفیعی برخوردار می‌باشد.
فعالیت ۴۴ پایگاه بسیج شاهرود به عنوان پایگاه‌های خاص قرآنیوی با بیان اینکه ائمه معصومین علیهم السلام علاوه بر عزت تکوینی، عزت اکتسابی هم دارا هستند و از این جهت حجت بر بندگانند، گفت: در نهج البلاغه مولا علی علیه السلام می‌فرماید (حکمت ارسال رسل از ناحیه خداوند متعال معرفی گنجینه‌های بشری که خداوند در قالب سرمایه‌های وجودی به انسان بخشیده است و این کار انبیا علیهم السلام است.) و اگر بنا باشد این اتفاق بیفتد هم در باب نظر و هم در باب عمل نیازمند به مبانی هستیم.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ما در مبانی نظری و عملی به حکم عقل و نقل نیازمند به مراجعه به انسان کامل هستیم. علت عدم تقابل با منویات امام علی علیه السلام منطبق بر فطرت بودن فرمایشات ایشان است و روح بی تاب حقیقت جویان را سیراب می‌کند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار