۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
21:20
کد خبر : 9625543
۰۶:۲۸

۱۴۰۳/۰۶/۱۷
در شهر شهدا اصفهان برگزار شد:

یادواره ۱۲۲ شهید توپخانه در گلستان شهدای اصفهان/فیلم

سیزدهمین سالگرد شهادت شهید عباسعلی جانثاری فرمانده توپخانه ۱۵ خرداد و یادواره ۱۲۲ شهید توپخانه در گلستان شهدای اصفهان برگزارشد

به گزارش خبرگزاری بسیج اصفهان ؛ مشاور عالی سپاه در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد رزمندگان در دوران دفاع مقدس گفت: رزمندگان در دوران دفاع مقدس با خئاست قلبی و بدون فشار حضور در جبهه‌ها را انتخاب کردند.


سردار خسرو عروج با اشاره به اینکه سپاه دست خالی و با تکیه بر توان نیرو‌های انسانی توپخانه‌های زمینی را راه اندازی کرد افزود: هم اکنون این توپخانه‌ها توان جنگی دور و نزدیک را دارند.


عباسعلی جان‌نثاری فرمانده توپخانه ۱۵ خرداد پس از حدود سه دهه خدمت به میهن اسلامی، در ۱۳ شهریور سال ۱۳۹۰ در منطقه شمال غربی کشور هنگام انجام ماموریت دفاع در برابر گروهک تروریستی پژاک بر اثر اصابت گلوله مستقیم تک‌تیرانداز دشمن شدیداً مجروح شده و در بیمارستان ارومیه بستری شد و نهایتا پس از گذشت سه روز در ۱۶ شهریورماه ۱۳۹۰ بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

تعداد بازدید : 8
کد ویدیو

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید