۰۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 23 April 2025
10:58
کد خبر : 9628057
۰۸:۰۱

۱۴۰۳/۰۶/۲۸

پنج کودک اردبیلی در مسابقه بین‌المللی نقاشی جایزه گرفتند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: پنج عضو این کانون در مسابقه بین‌المللی دوسالانه نقاشی کودکان در کاناگاوا ژاپن پنج جایزه دریافت کردند.

پنج کودک اردبیلی در مسابقه بین‌المللی نقاشی جایزه گرفتند

به گزارش بسیج شامگاه سه شنبه روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد اظهار کرد: بیست‌ و دومین دوره مسابقه بین‌المللی دوسالانه نقاشی کودکان کاناگاوا کشور ژاپن با موضوع آزاد و ارسال بیش از ۱۱ هزار اثر از ۶۰ کشور جهان در اواخر سال میلادی ۲۰۲۳ برگزار شد.

وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با ارسال ۳۴۶ اثر از کل کشور در این مسابقه شرکت کرده بود، افزود: نتایج این رویداد امروز اعلام شده و ۲۰ عضو مراکز فرهنگی و هنری کانون سراسر کشور موفق به کسب جایزه شده اند و سهم استان اردبیل پنج جایزه است.

وی ادامه داد: مریم رحیمی عضو ۱۲ ساله مرکز شماره ۲ کانون اردبیل با مربیگری لیلا نظمی موفق به دریافت جایزه ویژه این مسابقه بین‌المللی شد و مهنا شکری ۶ ساله عضو مرکز شماره چهار کانون با مربیگری فاطمه مصطفی‌زاده و محمدمهدی عالی ۱۱ ساله از مرکز شماره یک کانون پارس‌آباد به مربیگری ناهیده جدی جایزه کاناگاوا را از آن خود کردند.

ملک‌زاده فرد افزود: کیمیا ابراهیمی ۱۳ ساله از مرکز فرهنگی هنری شماره پنج کانون اردبیل با راهنمایی هاجر بابیانی و هستی صحرایی عضو ۱۲ ساله کانون شهرستان انگوت نیز با راهنمایی مربی خود موفق به دریافت جایزه کاناگاوا شدند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: در ابتدای شهریورماه امسال نیز چهار عضو مراکز فرهنگی هنری کانون استان موفق به کسب دیپلم افتخار از بیست‌ و سومین مسابقه بین‌المللی نقاشی محیط زیست ژاپن شده بودند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اعضای فعال در مرکز و شهرستان‌های این استان دایر است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید