به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ به روزهای پایانی شهریور ماه نزدیک میشویم؛ روزهایی که بیش از هر زمان دیگری حال و هوای بهار تعلیم و تربیت را میدهد. جویندگان مسیر علم و معرفت برای بازگشایی مدارس در ماه مهر و حضور فعالانه در کلاسهای درس آماده می شوند.
خیابانها و مراکز خرید پر از هیاهو و شوق دانشآموزانی است که خود را برای رفتن به مدرسه حاضر میکنند.
به سراغ دستگاههای متولی که در تکاپوی برگزاری ماه مهری به یادماندنی برای دانشآموزان هستند، رفته و از آنان درخصوص تمهیدات بازگشایی مدارس پرسیدهایم.
امروزه به برکت نهضت مدرسهسازی که بعد از انقلاب شکوهمند ملت ایران ایجاد شده به جرأت میتوان گفت که کمتر روستایی را میبینیم که کودکانش از نعمت آموزش برخوردار نباشند. به رغم کاهش جمعیت هر ساله بر تعداد کلاسهای درس جدید افزوده میشود تا فضایی با نشاط و ایمن در اختیار دانشآموزان قرار گیرد.
۱۵ مدرسه جدید میزبان دانشآموزان استان مرکزی
جواد لنجابی مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی درخصوص افزایش کلاسهای درس در استان گفت: ۱۵ مدرسه با ۷۹ کلاس درس جدید در آستانه سال تحصیلی به آموزش و پرورش استان تحویل شده است.
وی با اشاره به افزایش فضاهای آموزشی در استان گفت: سه زمین چمن و دو سالن ورزشی با ۱۲ هزار و ۱۰۷ مترمربع در کنار این تعداد مدرسه در اختیار آموزش و پرورش استان قرار گرفت.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی با یادآوری اینکه در دولت مردمی سیزدهم ۳۷ مدرسه کانکسی در استان جمعآوری شده است، گفت: جمعآوری سایر مدارس کانکسی با جمعیت دانشآموزی بالای ۵ نفر نیز در دستور کار قرار گرفته است.
یکی از مهمترین موضوعات برای آغاز سال تحصیلی جدید، تأمین معلم برای کلاسهای درس است که تعدادی از کلاسهای درس در برخی مناطق بدون معلم میماندند ولی با تلاش مضاعف و ساماندهی ویژه نیروی انسانی در آموزش و پرورش بروز چنین مشکلاتی به حداقل رسیده است.
۲۶۵ هزار دانشآموز در استان سال تحصیلی جدید را آغاز میکنند
حسین مولوی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه برای اول مهرماه شرایط مناسب برای بازگشایی مدارس استان فراهم است، گفت: نزدیک به ۲۶۵ هزار دانش آموز سال تحصیلی جدید را در مقاطع مختلف آغاز خواهند کرد.
وی به تعداد دانشآموزان کلاس اولی ثبتنام شده سال تحصیلی پیشرو در استان مرکزی اشاره کرد و افزود: تعداد ۲۰ هزار و ۳۰۰ دانشآموز پایه اول ابتدایی در استان مرکزی در سال تحصیلی جدید ثبتنام شدهاند که روز گذشته مراسم جشن شکوفهها در سطح مدارس استان ویژه این گروه برگزار شد.
مولوی درخصوص کمبود معلم در استان خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جدید هیچ کمبود معلمی نداریم، با بکارگیری معلمان حقالتدریس و بازنشسته کمبود معلم را تأمین کردهایم و هیچ کلاس درسی بدون معلم نخواهد بود.
به واسطه همراهی و همدلی که سالهاست در بین هموطنان ایجاد شده است کمتر دانشآموزی را مییابیم که نداشتن ملزومات و هزینه تحصیل او را از حضور در کلاس درس و مشق باز داشته باشد.
تأمین نیازهای دانشآموزان بیبضاعت
سیدمهدی عبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با بیان اینکه هرساله در آستانه شروع سال تحصیلی، کمیته امداد آیین ملی و مردمی پویش ملی «جشن عاطفهها» را با هدف ترویج فرهنگ و سنت حسنه انفاق و نیکوکاری با مشارکت آحاد مردم برگزار میکند، گفت: امسال کمیته امداد برای در طرح «پویش همدلی» به مناسبت مهر تحصیلی تأمین ۲۰ هزار بسته لوازم التحریرِ دانشآموزان تحت پوشش امداد و استانهای محروم سیستانو بلوچستان و جنوب کرمان را برنامهریزی کرده است.
وی با بیان اینکه خیران و مردم نیکاندیش استان برای تهیه هر بسته تحصیلی مبلغ ۱۰۰ هزار تومان کمک داشته باشند، افزود: تأمین و توزیع لوازم التحریر و ملزومات مورد احتیاج ۹۶۵۰ دانشآموز استان مرکزی در حال انجام است.
شاید تا همین چند سال اخیر یکی از دغدغههای مهم برای مسئولین و دستگاههای متولی در ابتدای مهرماه، آمادهسازی مدارس و کلاسهای درس بود که به واسطه طرح «شهید عجمیان» یا همان اردوهای هجرت دانشآموزی روند بهتری به خود گرفته است. مدارس و کلاسهای درس با کار و تلاش جهادگران دانشآموز رنگ و نگاری تازه به خود گرفته است.
بهسازی و شاداب سازی ۱۳۰ مدرسه به همت جهادگران دانشآموز
مجید غلامی مسئول بسیج دانشآموزی استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح شهید «عجمیان» در مدارس استان مرکزی گفت: طرح شهید عجمیان امسال در ۱۳۰ مدرسه استان در حال اجرا است.
وی افزود: یکی از اهداف اردوهای جهادی دانشآموزی، کمک به زیباسازی و خوشایندسازی بستری است که دانش آموزان و آینده سازان کشور در آن قرار می گیرند.
غلامی ایجاد زمینه برای حرفه آموزی را از دیگر اهداف مد نظر در طرح مذکور عنوان کرد و گفت: این طرح میتواند زمینه پیشرفت دانشآموز را همراه با نگاه معرفت افزایی به دنبال داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: طرح شهید عجمیان با هدف بهسازی و شاداب سازی فضای مدارس در زمینههای رنگآمیزی، زیباسازی و تعمیرات جزئی میز و صندلی برای صرفهجویی در هزینهها و استفاده بهینه از امکانات موجود با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی و دانشآموزان اجرا میشود.
دانشآموزان و فرهنگیان خود را برای شروع سال تحصیلی جدید و با نشاط آماده میکنند تا در کنار یکدیگر برای ساختن فردایی بهتر نقش آفرین باشند.
انتهای پیام/