۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
20:34
۲۲:۲۱

۱۴۰۳/۰۷/۰۲
جانشین سپاه نینوا:

رمز استمرار انقلاب اسلامی وحدت است/وقتی انگیزه های الهی در کنار هم قرار میگیرند و تقویت می شود دفاع مقدس شکل می گیرد

سردار سیدموسی حسین گفت: رمز استمرار انقلاب اسلامی وحدت است وقتی به عرصه دفاع مقدس نگاه می‌کنید اقشار مختلف سنین مختلف مذاهب و ادیان مختلف را می‌بینید و این وحدت حول محور ایمان و انقلاب اسلامی حول محور ولایت شکل گرفت.

رمز استمرار انقلاب اسلامی وحدت است/وقتی انگیزه های الهی در کنار هم قرار میگیرند و تقویت می شود دفاع مقدس  شکل می گیرد

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان سرتیپ دوم پاسدار سیدموسی حسینی جانشین سپاه نینوا در یادواره شهدای اصناف شهرستان بندرترکمن که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد گفت: علت اصلی تحمیل جنگ به کشور عزیزمان ایران خطری است که ابرقدرت‌های عالم به ویژه آمریکایی‌ها از هویت و ماهیت انقلاب اسلامی احساس کردند.

وی افزود: آنها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی متوجه هویت و ماهیت انقلاب شدند و خطر صدور انقلاب اسلامی به عنوان یک فرهنگ که اندیشه‌ها قلب‌ها را در می‌نوردد را حس کردند.

حسینی اظهار داشت: دشمنان صحنه انقلاب اسلامی را دیدند که مردم با دست خالی در مقابل ژاندارم منطقه ایستادند و مقابله کردند و خواست خودشان را که همانا مقابله با ظلم ستمشاهی و استقرار نظام جمهوری اسلامی به جای نظام ستمشاهی بود را تحمیل کردند.

جانشین سپاه نینوا تصریح کرد: دشمنان برای اینکه جلوی این انقلاب را بگیرند و از بین ببرند به دنبال شخصی گشتند که دارای انگیزه مقابله با ایران باشد را پیدا کردند و آن رژیم بعث عراق و صدام بود ، صدام انگیزه مقابله با ایران را داشت و یکی از انگیزه‌های او تسلط بر شاهراه‌های اروندرود بود لذا تسلط بر این شاهراه و جدا کردن خوزستان از ایران و تسلط بر منابع نفتی از اهداف دیگر صدام می‌توان نام برد.

این مقام مسئول عنوان کرد: وقتی سربازان عراقی حمله را به ایران آغاز کردند و وارد خرمشهر شدند بر در و دیوار خرمشهر نوشتند جئنا لنبقی یعنی آمدیم که بمانیم این‌ها از اهداف آنها بود صدام در فرمانداری خرمشهر مصاحبه خود با خبرنگاران را نیمه تمام می‌گذارد و می‌گوید بقیه مصاحبه سه روز دیگر در تهران انجام خواهد شد چه اتفاقی افتاد که صدام با خود این فکر را کرد.

حسینی گفت: بلوک غرب و بلوک شرق به عنوان پشتیبان از صدام حمایت می‌کنند و تجهیزات و تسلیحات و دلارها را در اختیار او قرار می‌دهند و کشورهایی بودند که برای او نیروی انسانی اعزام کردند این‌ها عواملی بود که باعث شد صدام سودای فتح تهران و ایران را در سر بپروراند.

جانشین سپاه نینوا خاطرنشان کرد: رمز استمرار انقلاب اسلامی وحدت است وقتی به عرصه دفاع مقدس نگاه می‌کنید اقشار مختلف سنین مختلف مذاهب و ادیان مختلف را می‌بینید و این وحدت حول محور ایمان و انقلاب اسلامی حول محور ولایت شکل گرفت.

وی در پایان اذعان داشت: وقتی وحدت شکل می‌گیرد و وقتی انگیزه‌های الهی در کنار هم قرار می‌گیرد و تقویت می‌شود و وقتی انسان‌ها در فضای این دفاع مقدس قرار می‌گیرند می‌بینند پیوند انسان‌ها با ذات اقدس الهی در اون صحنه بسیار نزدیک و ملموس دارد اتفاق می‌افتد، معنویت شهادت طلبی و ایثار در اوج قرار می گیرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید