به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان خانچی در این جلسه با تاکید بر تسریع در شناسایی ساختمان های ناایمن و ایمن سازی این ساختمان ها اظهار داشت: در بند ج ماده ۵۲ برنامه هفتم پیشرفت در خصوص ساختمان های ناایمن وزارت راه و شهرسازی مکلف شده است که با همکاری وزارت کشور و شهرداریها نسبت به شناسایی کلیه ساختمانهای ناایمن، بحرانی و پرخطر دستگاههای اجرائی در کلانشهرها و مراکز استانها از طریق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تا پایان سال اول برنامه اقدام نماید و نسبت به ایمنسازی آنان توسط دستگاههای مالک یا بهرهبردار تا پایان سال سوم برنامه اقدام نماید.
وی افزود : تاکنون بیش از ۲۵۰ ساختمان شناسایی و برای ۵۰ ساختمان آن در کمیسیون ساختمان های بلند مرتبه و ناایمن پرونده بررسی تشکیل و ۱۰ ساختمان آن به مقامات قضایی معرفی شده اند.
معاون هماهنگی امور عمرانی به هماهنگی بیش از بیش دستگاه های متولی در این خصوص اشاره کرد و افزود: در خصوص تسریع در ایمن سازی و شناسایی این ساختمان ها باید دستگاه های اجرایی همکاری بیش از بیش داشته باشند و با هماهنگی و اقدامات موثر از وقوع حوادث ناگوار در استان جلوگیری بعمل آید.
وی در ادامه با اشاره به نزدیکی بارش ها در فصل پاییز و زمستان به آمادگی همه جانبه دستگاه های اجرایی اشاره کرد و افزود: تیم های رصد نقاط بحرانی متشکل از کارشناسان دفتر فنی، مدیریت بحران، آب و فاضلاب و شهرداری ایجاد و ضمن شناسایی نقاط بحرانی سال گذشته در خصوص رفع معایب اقدام شود که در بارش های امسال با کمترین بحران و مزاحمت برای هم استانی ها مواجه شویم.
خانچی به موضوع مهارت آموزی کارگران ساختمانی اشاره کرد و افزود: بخش خصوصی و دولتی باید خود را ملزم به بکارگیری از کارگران دارای کارت مهارت فنی نمایند تا از وقوع حوادث و خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری کنند.