۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
22:09
کد خبر : 9631481
۲۰:۵۸

۱۴۰۳/۰۷/۰۶

فریاد «مرگ بر اسرائیل» در سراسر استان اردبیل طنین انداز شد

مردم ولایتمدار استان اردبیل بار دیگر در حمایت از ملت مظلوم غزه و در پاسخ به جنایت‌ها و ترورهای رژیم صهیونیستی در لبنان، راهپیمایی کردند و فریاد مرگ بر اسرائیل سر دادند.

فریاد «مرگ بر اسرائیل» در سراسر استان اردبیل طنین انداز شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، به دنبال جنایات اخیر رژیم اشغالگر قدس در غزه و لبنان که صدها نفر از اهالی این مناطق به خاک و خون کشیده شده و به شهادت رسیدند، مردم انقلابی و ولایتمدار شهر مقدس اردبیل پس از اقامه نماز جمعه این هفته با برپایی راهپیمایی استکبار ستیز، علیه اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی راهپیمایی کردند.

نمازگزاران جمعه در ابتدای مراسم راهپیمایی و پس از پایان نماز جمعه، با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل هم صدا با مردم در شهرستان‌های پارس‌آباد، مشگین‌شهر، خلخال، بیله سوار و ... خشم خود را از جنایات رژیم صهیونیستی ابراز کردند.هزاران نفر از مردم اردبیل با تجمع در میدان مصلی، در حالی که پرچم‌های ایران و غزه و حزب الله لبنان در دست داشتند حرکت خود را به سمت چهارراه امام آغاز کردند.
در طول مسیر راهپیمایی، حاضرین با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس محکومیت‌های رژیم اشغالگر قدس علیه فلسطینیان و مردم لبنان را محکوم کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید