
به گزارش خبرگزاری بسیج از هفتکل، شهید محمد اصلانی در سال ۱۳۶۰، در شهرستان هفتکل در خانوادهای مستضعف و مذهبی دیده به جهان گشود. پدر زحمت کش و مادر سخت کوش، فرزند خود را پرورش دادند تا اینکه دوران ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت به پایان رساند.
در دوران تحصیل از اخلاق و رفتار بسیار شایستهای بهرهمند بود. به فرائض دینی علاقه نشان میداد و مشعل هدایت دین مقدس اسلام، دلش را به نور ایمان روشن کرده بود. وی از نوجوانی به ورزش فوتبال و کاراته علاقهمند بود.
در اوقات فراغت به کمک پدر و مادر در انجام کارها همکاری و همیاری داشت و از هیچ کمکی در جهت انجام وظیفه در قبال پدر و مادر کوتاهی نمیکرد، در جلب رضایت پدر و مادر و خشنودی آنها بسیار کوشا بود و بالاخره به خدمت سربازی اعزام شد و دوره آموزشی خود را صفر پنج کرمان گذراند.
بعد از دوره آموزشی به کرمانشاه در منطقه مهران اعزام شد، سیزده ماه تمام دوره خدمت سربازی را سپری کرد. وی بعد از کلاس آموزشی در محوطه پادگان مشغول کندن سنگر برای دفاع از خود در برابر دشمن بود که به علت اصابت گلوله مجروح شد.
در روز ۱۳۸۰/۷/۲۰، به علت جراحات شدید، به فیض عظمای شهادت نائل آمد و پیکر مطهر آن دلاور پاک باخته به هفتکل منتقل شد و در میان انبوه تشییع کنندگان در گلزار شهدای هفتکل به خاک سپرده شد.