
به گزارش خبرگزاری بسیج از لشکر 14 امام حسین علیه السلام هم زمان با هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره رزمندگان و شهدای آن دوران طلایی ،جمعی ازاعضای شورای نمایندگی ولی فقیه در لشکر 14امام حسین علیه السلام با آیت الله مستجابی دام ظله، یار دیرین امام ره و مقام معظم رهبری و از پیشکسوتان دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی دیدار و گفتگو نمودند.
مسئول روابط عمومی و تبلیغات لشکر 14 امام حسین علیه السلام با اعلام این خبر گفت : در این دیدار صمیمی که بیش از یک ساعت به طول انجامید ابتدا مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر 14 امام حسین علیه السلام گزارشی از برنامه ها و امور فرهنگی لشکر ارائه و از محضر آیت الله مستجابی درخواست نمود تا با بیان نصایح و مواعظ و توصیه ها جمع حاضر را در اداره امور و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یاری و کمک نمایند.
این مسئول تصریح کرد:در ادامه این دیدار آیت الله مستجابی که تجربه یک قرن مبارزه و تلاش در کارنامه خود دارد خاطراتی از دوران مبارزات سیاسی خود از زمان آیت الله کاشانی و امام موسی صدر و شهید بزرگوار سید مجتبی نواب صفوی بیان نموده و نصایحی در باب رعایت تقوی و معنویت ارائه نمودند.
وی خاطر نشان کرد: در پایان این دیدار آیت الله مستجابی برای جمع حاضر آرزوی موفقیت در همه امور نمود و از خداوند برایشان طلب عاقبت به خیری و دوام توفیقات مسئلت نمود.
لازم به ذکر است برنامه دیدار با علما و بزرگان به صورت مداوم در دستور کار مجموعه نمایندگی ولی فقیه در لشکر 14 امام حسین علیه السلام قرار دارد و در مناسبت های مختلف انجام می گیرد.





