شناسایی۱۲ هزار میلیارد ریال معامله صوری در خراسان رضوی 

رئیس شورای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: با پیگیری‌های انجام شده ۱۲ هزار میلیارد ریال معامله صوری شرکت‌های فاقد اعتبار مالیاتی در این استان شناسایی شده است.
کد خبر: ۹۶۳۴۱۵۴
|
۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس، شاکررضا مریدی، رئیس شورای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر اداره کل امور مالیاتی استان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های نظام مالیاتی کشور شکل‌گیری شرکت‌های فاقد اعتبار است که زیان‌های مالی فراوانی را برای اقتصاد به همراه دارد.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال، تعداد ۴۰۰ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در استان با هدف احصای منکر تخصصی، شناسایی شدند؛ افزود: جمع مبالغ اطلاعات اقتصادی این شرکت‌ها در سامانه‌های اطلاعاتی سازمان امور مالیاتی کشور بالغ بر مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال بوده که اقدامات لازم در خصوص صدور اوراق مالیاتی و نیز شناسایی ذی‌نفعان واقعی این معاملات در دست اقدام است.

مریدی ادامه داد: البته بررسی های نهایی در حال انجام است و نتایج قطعی بررسی ها به زودی به اطلاع عموم خواهد رسید زیرا تشخیص نهایی، ملاک عمل است.

وی یکی از مهمترین چالش های نظام مالیاتی کشور را شکل گیری شرکت های فاقد اعتبار دانست و بیان کرد: این شرکت ها زیان های مالی فراوانی را برای اقتصاد به همراه دارد و به عنوان منکر تخصصی در این حوزه برشمرده می‌شوند که اگر به موقع شناسایی شوند از بسیاری تخلفات در حوزه مالی جلوگیری خواهد شد .

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: شرکت های فاقد اعتبار، روی کاغذ هستند و هیچ فعالیت اقتصادی واقعی ندارند و در نظم اقتصادی جامعه اخلال ایجاد می کنند و مانع از شفاف شدن وضعیت اقتصادی می شوند و با فروش فاکتورهای فاقد اعتبار، اجرای نظام مالیات را با اختلال و فعالان اقتصادی را با چالش سرمایه در گردش روبه رو می کنند.  

وی اذعان داشت: شرکت های فاقد اعتبار پس از ثبت نام در نظام مالیاتی و دریافت کد اقتصادی فعالیت می کنند و به انجام فعالیت های غیر قانونی و زیرزمینی در اقتصاد دامن می زنند و در این راستا بسیاری از شرکت هایی که تمایل به پنهان کردن فعالیت خرید و فروش خود دارند، به این شرکت هامراجعه و فاکتور فاقد اعتبار تهیه می کنند.

مریدی عنوان کرد: اهمیت پدیده شرکت های صوری و فاقد اعتبار به گونه ای است که در بند 5 ماده 274 قانون مالیات های مستقیم استفاده از چنین شرکت هایی جرم شناخته شده و از طرفی فعالیت های آن ها بر اساس دستور العمل صادره سازمان امور مالیاتی کشور، به عنوان یکی از مصادیق فعالیت های مشکوک به پولشویی تلقی شده است.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار