۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
15:36
کد خبر : 9634912
۱۱:۵۰

۱۴۰۳/۰۷/۱۹

کشاورزان با رعایت الگوی کشت مورد حمایت دولت هستند

رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان كرمانشاه گفت: رعایت الگوی کشت محصولات اساسی و راهبُردی، کشاورزان در زمان برداشت محصول، با مشکل بازار محصولات مواجهه نمی‌کند چون بر اساس قیمت تضمینی اعلام شده، محصول خود را به دولت تحویل می‌دهد.
علی چاله‌چاله، رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان كرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در کرمانشاه در خصوص رعایت الگوی کشت در استان باتوجه‌به منابع محدود آب‌وخاک و مزایای بی‌شمار این طرح، اظهار کرد: الگوی کشت قبل از سال زراعی گذشته طبق مصوبه مجلس، متناسب با نیاز کشور در تأمین امنیت غذایی باتوجه‌به شرایط هر منطقه، برش استانی پیدا کرده و به استان‌ها ابلاغ شده است.وی تأمین، تهیه و تدارک نیاز غذایی کشور با حفظ منابع پایه را در قالب هدف اجرای طرح الگوی کشت عنوان کرد و افزود: باید نسل‌های آینده هم از منابع پایه استفاده کنند، لذا باید تولید موردنیاز حال حاضر مدیریت شود.رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان كرمانشاه گفت: در همین راستا بر اساس برش استانی ابلاغی متناسب با شرایط شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان، میزان کشت کشاورزان هر منطقه مشخص شده و در اختیار دهستان‌های استان قرار گرفته است.
وی حمایت‌های وزارت جهاد کشاورزی (بذر، سموم و کود) و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان را صرفاً مختص کشاورزانی دانست که الگوی کشت را رعایت کنند و خاطرنشان کرد: رعایت الگوی کشت محصولات اساسی و راهبُردی، کشاورزان در زمان برداشت محصول، با مشکل بازار محصولات مواجهه نمی‌کند چون بر اساس قیمت تضمینی اعلام شده، محصول خود را به دولت تحویل می‌دهد.چاله‌چاله اضافه کرد: مدیریت کشت به‌ویژه در محصولات پر‌آب بر متناسب با نیاز استان پیش‌بینی شده و سهمیه هر مرکز در اختیار دهستان‌ها قرار داده شده است.وی به کشاورزان استان توصیه کرد، ارتباط دوسویه با کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و دهستان‌های داشته باشند تا در قالب پهنه‌های تعریف شده کشت صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید