اهتمام به شخصیت‌پروری از اهم اجرای طرح «نماد» است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: اهتمام به شخصیت‌پروری، ارتقای مهارت و توانمندی‌ها و آسیب‌شناسی مقوله‌های مهم در اجرای جامع و موفق طرح «نماد» است.
کد خبر: ۹۶۳۵۹۲۹
|
۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۸

اهتمام به شخصیت‌پروری از اهم اجرای طرح «نماد» است

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در همایش «مهر خانواده» در اردبیل، در مورد اهمیت اجرای نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان یعنی طرح نماد اظهار کرد: طرح نماد یک پروژه مهمی است که شاخص‌های مهمی را در بر داشته و معلمان و مربیان به عنوان تربیت‌کنندگان نسل آینده نقش مهمی در آن دارند. از این رو بنا به حساسیت‌ها، یکی از جلسات شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به طرح نماد اختصاص یافته بود.

وی با ابراز تأسف از عدم اطلاع برخی از مدیران متولی از آیین‌نامه طرح نماد گفت: دانش‌آموزان مثل گل حساس بوده و نیازمند مراقبت ویژه و خاص در موقعیت‌های مختلف از جمله خانواده، مدرسه و جامعه است بنابراین نباید اجازه داده شود تا تغییر موقعیت‌ها انرژی منفی بر روی آنها بگذارد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل افزود: متأسفانه در جامعه ما آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق، خشونت، اعتیاد و... زیاد بوده و احتمالا دانش‌آموزی وجود داشته باشد که در خانواده با یکی از این مشکلات و معضلات درگیر باشد که برخورد فردی متناسب با روحیه یکایک دانش‌آموزان بسیار حائز اهمیت است.برای اینکه بتوانیم طرح موفقی را اجرا کنیم، نباید متمرکز به دانش‌آموزان باشیم بلکه در کنار آن باید به خانواده، مربیان، مشاوران و معلمان نیز توجه شده تا نتیجه مطلوبی محقق شود.

وی اضافه کرد: از ضروریات دیگر این طرح لزوم شخصیت‌پروری است که باید مقدمات این شخصیت‌پروری چنان مطابق با مقوله‌های علمی پیش رود تا دانش‌آموز در مقاطع بالاتر یعنی مقطع دانشجویی و پس از ورود به بازار کار و اشتغال شخصیت قابل احترام و مقبول جامعه داشته باشد. دستگاه قضایی نیز مطابق با برنامه‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در تمامی طرح‌ها از جمله طرح نماد و طرح قاضی در مدرسه آمادگی دارد تا از ظرفیت خود برای کمک به دستگاه‌های متولی و اجراکننده کمک کند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان در ادامه یادآور شد: آموزش و پرورش به عنوان مجری این طرح موظف است این طرح‌ها را در مرکز استان و سایر شهرستان‌ها به طور جامع و کامل اجرایی کرده و در تمام مراحل مهم آن از جمله در بحث غربالگری، ارتقای مهارت و... آسیب‌شناسی انجام داده و از ادارات و دستگاه‌های دیگر اعلام نیازمندی کند تا هر دستگاه بتواند در حوزه تخصصی خود به این مقولات ورود پیدا کند و دستگاه قضایی نیز به عنوان دستگاه ناظر بر روند اجرایی آن نظارت دارد.

وی با اشاره به سامانه سجام sajam.eadl.ir معاونت پیشگیری از وقوع جرم گفت: همه معلمان، مربیان و مدیران می‌توانند با ثبت‌نام در این سامانه هرگونه معضلات و مشکلات را بدون مشخص بودن هویت و مشخصات فردی خود برای پیگیری از سوی دستگاه قضایی از طریق این سامانه گزارش کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار