بحران هویت در میان زنان عامل اصلی ناهنجاری‌های اجتماعی

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت: بحران هویت در میان جامعه زنان مهم‌ترین عامل برای ایجاد ناهنجاری‌های اجتماعی در سطح جامعه است.
کد خبر: ۹۶۳۵۹۸۴
|
۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس، رویا حیدرزاده در نشست تخصصی با موضوع شناسایی آسیب‌های اجتماعی زنان در جامعه که با حضور مدیر امور زنان و خانواده ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان برگزار شد، اظهار کرد: عامل بسیاری از ناهنجاری‌ها مانند بی‌حجابی، کشف حجاب، رفتارهای غیر عرف و به‌دوراز شرع و دین که امروزه در سطح جامعه شاهد آن هستیم نشئت‌گرفته از بحران هویت بین دختران و زنان جامعه است.

 وی با اشاره به اهمیت شناسایی مشکلات و ریشه‌یابی آن‌ها در راستای رفع و پیگیری موضوع، افزود: تحقیقات بسیار خوبی با استفاده از ظرفیت بانوان دغدغه‌مند در استان صورت‌گرفته و چهار موضوع بسیار مهم که باعث ایجاد هنجارهای اجتماعی در میان بانوان بوده شناسایی شده است.

 حیدرزاده بیان کرد: این چهار موضوع شامل بحران هویت دختران و زنان، کسب‌وکار پایدار با رویکرد مشاغل خانگی و خانواده محور، جمعیت و زیست عفیفانه است.

 وی با اشاره به راهکار رفع مشکل در حوزه بحران هویتی توضیح داد: برای رفع این مشکل کارگروه هویت متشکل از تیم اندیشه‌ورز تشکیل شده و اقدامات پژوهشی، تحقیقی و عملیاتی در حال انجام است که در درازمدت نتایج مثبتی را در بردارد. این کارگروه به تألیف کتاب و دوره‌های آموزشی رسیده و با همکاری شبکه مطالعات زنان برای رسیدن به اهداف تعریف شده پیش می‌رود.

 مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) کسب‌وکار پایدار با رویکرد مشاغل خانگی و خانواده محور را عامل دیگر به‌وجودآمدن ناهنجاری در میان زنان برشمرد و اذعان داشت: بهترین راهکار در این حوزه تقویت بنیان اقتصادی زنان و خانواده است در همین راستا رویداد «شمسا» برگزار شده و آثار منتخب تولید شده در جشنواره به نمایش گذاشته خواهد شد.

 وی در ادامه خاطرنشان کرد: برگزاری رویداد فرهنگی و اقتصادی با استفاده از ظرفیت شبکه طراحان راهکار دیگر در این حوزه به شمار می‌رود. این رویداد شامل چهار سطح طراحان و خیاطان دانشجو، طراحان دانش‌آموز، طراحان صاحب‌نام و سطح رقابت آزاد است.

 حیدرزاده عنوان کرد: جمعیت یکی دیگر از عواملی است که در به‌وجودآمدن ناهنجاری‌های اجتماعی تأثیرگذار است. تشکیل کارگروه جمعیت باهدف تحکیم بنیان خانواده تاکنون توانسته موفق عمل کند. زیست عفیفانه نیز با رویکرد اقدامات فرهنگی و ترویجی برای کاهش آسیب‌ها هم فعالیت دارد.

 گفتنی است، کارگروه تخصصی شناسایی آسیب‌های اجتماعی در حوزه بانوان توسط مدیریت امور زنان و خانواده ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی با حضور معاون دادستان خراسان رضوی و سرپرست مجتمع قضایی حمایتی «شوق زندگی»، رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد، مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی و مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) تشکیل شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار