۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:23
کد خبر : 9639297
۱۲:۴۵

۱۴۰۳/۰۸/۰۹
نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس:

۴۸ درصد از پست‌های بهداشتی مشگین‌شهر خالی است

نماینده مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۸ درصد از پست‌های بهداشت و درمان در شهرستان مشگین‌شهر خالی است که باید در این راستا اقدامات لازم انجام شود.

۴۸ درصد از پست‌های بهداشتی مشگین‌شهر خالی است

به گزارش خبرگزاری بسیج، بابک رضازاده اظهار کرد: متأسفانه در حوزه بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر محروم‌ترین منطقه کشور هستیم و در حالی که میانگین تخت بیمارستانی در کشور ۱/۸ است این میزان در مشگین شهر کمتر از یک است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۸ درصد از پست‌های بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر خالی است، گفت: اقدامات لازم برای احداث بیمارستان تأمین اجتماعی شروع شده و به زودی خبرهای خوشی برای مردم منطقه خواهیم داشت.

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر بیان کرد: طبق قانون چهار درصد از درآمد مالیات بر ارزش افزوده مربوط به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور است که باید سهم شهرستان مشگین‌شهر از این محل شفاف سازی شود.

رضازاده در بخش دیگری از سخنان خود افزود: از ۵۵ مدرسه فرسوده استان در حال حاضر ۴۱ مدرسه در شهرستان مشگین‌شهر واقع شده است که توجه بیشتر سازمان نوسازی و تجهیز مدارس به این موضوع لازم است.

وی اضافه کرد: در حوزه آب و خاک اعتبارات خوبی برای شهرستان در نظر گرفته شده و تکمیل شبکه پایاب سد سبلان، مجتمع آبرسانی شهید سلیم زاده، تکمیل خط انتقال آب به تصفیه خانه مشگین‌شهر و علاج بخشی «سد اینچه نو» از اولویت‌های اصلی شهرستان در این حوزه است.

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با دعوت رؤسای ادارات به وفاق، همدلی و تلاش شبانه‌روزی جهت حل مشکلات مردم، تنها راه برون رفت از مشکلات موجود را پرهیز از هرگونه تنش و تلاش برای جذب اعتبارات ملی بیان کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید