۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:09
کد خبر : 9639794
۱۵:۵۹

۱۴۰۳/۰۸/۱۱
حجت الاسلام قربانی:

تسخیر لانه جاسوسی نماد طراوت و استحکام نظام اسلامی شد

همدان-مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ انصار الحسین(ع) همدان گفت: تسخیر لانه جاسوسی توسط حضرت امام(ره) به عنوان انقلاب دوم نامگذاری شد و نماد طراوت و استحکام نظام اسلامی شد.
تسخیر لانه جاسوسی نماد طراوت و استحکام نظام اسلامی شد

حجت الاسلام محمود قربانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با گرامی‌داشت ایام الله سیزده آبان اظهار کرد: این روز یادآور تبعید حضرت امام(ره) و همچنین اهمیت روز دانش‌آموز و روز تسخیر لانه و ابزار جاسوسی آمریکا در کشورمان است.

وی بیان کرد: تسخیر لانه جاسوسی توسط حضرت امام(ره) به عنوان انقلاب دوم نامگذاری شد و نماد طراوت و استحکام نظام اسلامی شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ انصار الحسین(ع) همدان در تبیین اهمیت این اتفاق خاطرنشان کرد: حماسه انقلابی دانش آموزان و دانشجویان، استعمارگران را مأیوس ساخت و درسی به آنان آموخت که توان فراگرفتن آن را در هیچ مکتبی نداشتند.

وی با بیان اینکه سیزده آبان روزی بود که مستکبران لرزه بر اندام خود احساس می‌کنند، گفت: در آن روز جرقه‌ای زده شد که به شعله‌های سوزان مبدل گشت و ریشه‌های استکبار و منافع آن را از کشورمان قطع و کوتاه کرد.

قربانی افزود: امروز وظیفه داریم که در این ایام مجاهدت ها و درسهای آن روزها را به مردم به ویژه نوجوانان و جوانان یادآوری کنیم تا قدر انقلاب و جایگاه آن را بدانند.

وی همچنین تصریح کرد: اسناد لانه جاسوسی و تبیین آن در مدارس و دانشگاه‌ها مطالبه مهم مقام معظم رهبری بود که متاسفانه محقق نشده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید