۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:44
کد خبر : 9640318
۱۳:۰۹

۱۴۰۳/۰۸/۱۳

بانگ مرگ بر آمریکا در خیابان های سرخه طنین انداز شد

همزمان با 13 آبان، سالروز تسخیر لانه جاسوسی، شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل باحضور دانش آموزان و مردم ولایت مدار سرخه طنین انداز شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، روز دانش‌آموز در ایران مصادف است با ۱۳ آبان هر سال. علت نامگذاری این روز، واقعه کشتار جمعی دانش‌آموزان تهرانی می‌باشد که به نشانه اعتراض به حکومت پهلوی در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در محوطه دانشگاه تهران جمع شده بودند. به منظور گرامی‌داشت این روز، ۱۳ آبان در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز دانش‌آموز نامگذاری شده است.

امروز یکشنبه در ساعت 10:30 صبح در شهرستان سرخه همزمان با سراسر کشور راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان ماه آغاز شد.

در این مراسم زنان، مردان ولایت مدار و شهیدپرور سرخه و دانش آموزان با پرچم ها و پلاکاردها با یاد شهیدان جنبش دانش آموزی در این روز بر وحدت و یکپارچگی خود افزودند و ضمن تجدید میثاق با امامین انقلاب و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی حمایت کامل خود را از ایستادگی و پایمردی جبهه مقاومت به ویژه مردم مظلوم و قهرمان غزه و حزب‌الله لبنان در  برابر صهیونیسم جهانی و آمریکای  شرور اعلام کردند.

دهه هشتادی‌ها و دهه نودی‌های سرخه امسال مشتاقانه‌تر، پرشورتر و پررنگ‌تر از قبل با در دست داشتن تصاویری از امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و نیز تصاویری از شهیدان شعارهای امت عاشورایی سازش نمی‌پذیرد، جوان انقلابی ذلت نمی‌پذیرد، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس، ای رهبر آزاده آماده‌ایم، آماده، لبیک یا خامنه‌ای را با مشت های کوبنده فریاد زدند.

حجت الاسلام و­المسلمین مهدی اشرف امام جمعه سرخه در جمع دانش آموزان اظهار کرد: شعار «مرگ بر آمریکا» یعنی مرگ بر کسی که به ما ظلم می کند و می خواهد حق ما را بگیرد و خواست مردم ما را از بین ببرد.

او افزود: چقدر زیباست که شما دانش آموزان با ساختن و در دست گرفتن این پلاکاردها، بصیرت و آگاهی خود را نشان دادید و به آمریکا می گویید هیچ راه بازگشتی برای او به این کشور برای تسلط و چپاول وجود ندارد.

گفتنی است در ادامه بیانیه روز دانش آموز سال 1403 توسط یکی از نوجوانان دانش آموز قرائت شد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید