قزوین_به گزارش بسیج، ساعت ۹ صبح، میدان میرعماد و شلوغی پیش از موعد میدان. این اشتیاق برای من که سالهاست فعالیت رسانه ای دارم، دیدنی بود. این اشتیاق همیشگی بود اما آنان که آمده بودند جوانان و نوجوانان دانش آموز و دانشجو بودند.
مشت هایشان گره کرده بود و صحنه هایی را خلق کردند که تا همیشه ماندگار است. چفیه های فلسطینی، چفیه های بچه های رزمنده ایران در هشت سال دفاع مقدس، چفیه های یحیی سنواری و اسماعیل هنیه ای که بر سر و گردن دانش آموزان و جوانان نقش بسته بود.
این که این چفیه ها بر سر و گردن جوانان شهرمان نقش بسته، شاید در نگاه اول چیزی نباشد اما برای دختران و پسران جوان و نوجوان دانش آموز ما کلی حرف برای گفتن است. حرف یک تکه پارچه بر گردن و سر این جوانان نیست. حرف یک مکتب است که نمادهای آن، امروز بر سر و گردن جوانان سراسر دنیا نقش بسته است.
چه سلاحی موثرتر از یک نماد در یک مکتب؟ چقدر باید هزینه می شد تا یک مکتب بتواند برای خود پیروانی داشته باشد؟ مکتب سید حسن نصرالله و مکتب حزب الله، که نشأت گرفته از مکتب خمینی کبیر است، کار خود را کرده و باید به جریان کفر و استکبار با قاطعیت گفت که دیگر هیچ قدرتی نمی تواند مانع گسترش این مکتب و جریان مواج و سیل گونه بیداری اسلامی شود.
صحنه های دلگرم کننده امروز، صحنه هایی است که از خون شهدای مظلوم به جریان افتاده. خون کودکان مظلوم غزه و لبنان، خون جوانان غیور و غریب غزه و لبنان، قدرتی را فرماندهی می کند که هیچ طوفانی، نمی تواند این قدرت را کنترل کرده و یا مانع جریان آن شود.
امروز جوانان شهر من، قزوین پرآوازه، شهر مینودری ایران، صدای جوانان غزه و لبنان و همه مظلومان عالم بودند. صدایشان یکپارچه، با قدرت، با اعتقاد و اطمینان این بود؛ «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا».
دختران و پسرانی که حتی عکسهای سلفی آنان هم دیدنی بود. دسته جمعی، با علامت معروف سیدحسن نصرالله، دست افقی بر روی دست عمودی، با پرچم لبنان...
لشگر منتقم شهدای محور مقاومت؛
حالا دیگر حضور شما، غیرت شما برای خونخواهی هم سن و سال های خودتان در غزه مظلوم و لبنان مقتدر، قدرت کوبنده تر از هر طوفان شما در میدان نبرد با استکبار، برای همه ما قوت قلب است. شما که سربازان انقلابید و برای پایداری انقلاب در میدان های حضور، حماسه می آفرینید.
امروز همه آمده بودند و حضور نسل اول، دوم، سوم و چهارم انقلاب با یک هدف مشترک، با هدف مشترک «مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا» دیدنی بود.
قدمهایتان استوار امیدهای انقلاب...
سهیلا عظیمی
انتهای پیام/۱۰۱۰