۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
00:29
کد خبر : 9641037
۲۳:۵۷

۱۴۰۳/۰۸/۱۵

🔸 اجرای طرح شهید عجمیان در بندرامام خمینی ره با نوسازی مدرسه حضرت رقیه (س)

به همت قرارگاه عملیات جهادی شهید ابراهیم هادی قرارگاه منطقه ای شهرستان و بسیج سازندگی سپاه بندرامام خمینی (ره) و پشتیبانی شرکت پتروشیمی امیرکبیر مدرسه دخترانه حضرت رقیه بازسازی کامل گردید.

 

این مدرسه که در محل حاشینه نشین قرار دارد با توجه با اینکه بیش از ۴۰ سال قدمت داشت به دلیل فرسودگی در حال تعطیلی بود که به در خواست رئیس اداره اموزش و پرورش و بازدید مدیرعامل شرکت پتروشیمی امیرکبیر بازسازی و ایمن گردید.

 

 در این طرح مبلغی بالغ بر ده میلیارد ریال شامل( احداث بنای های جدید به متراژ ۷۵ مترمربع ، کچ کاری ، رنگ آمیزی به متراژ ۱۴۰۰ مترمربع ، سرامیک کاری به متراژ ۵۰۰ مترمربع ، اصلاح سیستم روشنایی ، سرویس کولر ها و شستشویی کلاس ها و تجهیزات ) هزینه گردید.

 

در پایان از گروه های جهادی شهید مقداد ، شهید الیاس موحد ، شهید رئیسی ، ثارالله و محبان حضرت مهدی(عج) به جهت همکاری در این اردوی جهادی تشکر ویژه داریم.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید