جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان:

نخبگان بسیج در همه عرصه‌ها نقش‌آفرین هستند

جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: خواص، نخبگان، معتمدین، صاحب‌نظران، متفکران به‌عنوان پیشران و هدایتگر جامعه بر همه فراز و نشیب‌های عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی نقش‌آفرین هستند.
کد خبر: ۹۶۴۱۱۴۰
|
۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، سردار جمشید رضایی صبح امروز در همایش معتمدین، منتقدین و نخبگان بسیج که در سنندج برگزار شد اظهار داشت: در بسیج حل مشکلات احصا شده در کردستان به عهده هیئت‌های اندیشه‌ورز است.


جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: خواص، نخبگان، معتمدین، صاحب‌نظران، متفکران به‌عنوان پیشرانه و هدایتگر جامعه بر همه فراز و نشیب‌های عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی نقش‌آفرین هستند، لذا اگر سازماندهی شوند و در جهت هدایت جامعه پشتیبانی شوند دشمن نمی‌تواند روی آنها موج‌سواری و نفوذ پیدا کنند.


وی با بیان اینکه نخبگان بسیج در همه عرصه‌ها نقش‌آفرین هستند، افزود: حمایت از نخبگان بسیجی، به‌عنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت علمی و فناوری کشور، نیازمند توجه و اقدامات ویژه‌ای است.


سردار رضایی ادامه داد: بسیج، با سابقه‌ای درخشان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و دفاعی، همواره توانسته است نقش مهمی در تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایفا کند و در این راستا، نخبگان بسیجی به‌عنوان سرمایه‌های انسانی کشور، می‌توانند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های خود، پیشرفت کشور را در ابعاد مختلف تسریع کنند.


جانشین سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه امریکا ایران را محور شرارت و تروریست معرفی می‌کند درصورتی‌که اگر به تاریخ نگاه کنیم امریکا در تمامی اتفاقات ناگوار جهان دست داشته و پشت پرده تمامی جنایت‌ها، امریکای جنایت‌کار است، ادامه داد: ملت ایران تمامی راهکار‌های براندازی نظام و خاموشی انقلاب توسط امریکا، از ترور، ناامنی و اختلاف‌افکنی تا تحریم‌ها را خنثی کرده است.


وی در پایان افزود: تاکتیک حضور در همه میدان‌ها یکی از رسالت‌های مهم جامعه نخبگانی، متنفذین و معتمدین خواهد بود.

پیشرفت باید بر اساس دستاورد‌ها و اعتبارات انقلابی باشد


در ادامه حجت‌الاسلام طا‌ها توکلی اظهار داشت: در دنیای امروز، نخبگان نقش بسیار مهمی در پیشبرد جامعه و توسعه کشور دارند؛ اما این پیشرفت باید بر اساس دستاورد‌ها و اعتبارات انقلابی باشد که در راستای منافع عمومی و آرمان‌های بلندمدت کشور شکل می‌گیرد.


مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس گفت: اعتبار انقلابی به معنای پایبندی به اصول و ارزش‌هایی است که در دوره‌های مختلف تاریخی، موجب تحولات مثبت و رشد کشور‌ها شده است در این راستا، نخبگان باید ایده‌ها و نوآوری‌های خود را با این اصول هم‌راستا کنند چرا که این نه‌تن‌ها باعث تقویت پایه‌های فرهنگی و اجتماعی کشور می‌شود، بلکه به ایجاد یک هویت قوی و مستقل برای جامعه کمک می‌کند.


وی بیان داشت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نخبگان انقلابی، توانایی در ایجاد تغییرات پایدار و ساختاری است؛ زیرا آنها باید در کنار استفاده از علم و تکنولوژی جدید، به حل مسائل اساسی کشور مانند فقر، بی‌عدالتی، و فساد پرداخته و درعین‌حال به ارزش‌های اخلاقی و انسانی پایبند باشند.


توکلی در ادامه با اشاره به اینکه در واقع، نخبگان واقعی کسانی هستند که دستاورد‌های علمی و تخصصی خود را به‌عنوان ابزاری برای بهبود زندگی مردم و ارتقای کیفیت اجتماعی و اقتصادی کشور به کار می‌گیرند افزود: پیشبرد اهداف انقلابی از طریق نخبگان می‌تواند یک کشور را به‌سوی توسعه پایدار هدایت کند.


مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس خاطرنشان کرد: انضباط سیاسی یکی از ویژگی‌های ضروری برای نخبگان هر جامعه‌ای است که قصد دارد به پیشرفت و توسعه دست یابد در این حال نخبگان، به‌عنوان رهبران فکری و اجتماعی، باید توانایی حفظ تعادل میان ایده‌ها، منافع و اصول مختلف را داشته باشند و در این راستا، انضباط سیاسی به معنای پایبندی به اصول اخلاقی، قانونی و اجتماعی در سیاست است.


وی عنوان داشت: انضباط سیاسی در نخبگان به معنای رعایت اصول دموکراتیک و احترام به حاکمیت قانون است و نخبگان باید در تصمیم‌گیری‌ها و عمل خود، منافع ملی را در اولویت قرار دهند و از هرگونه اقدام خودخواهانه یا فریبکارانه دوری کنند.


توکلی بیان داشت: در نهایت، انضباط سیاسی به نخبگان این امکان را می‌دهد که با رویکردی مسئولانه و متعهد، در جهت حل بحران‌های سیاسی و اجتماعی عمل کرده و نقش خود را در بهبود شرایط کشور ایفا کنند.


مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس در ادامه سخنان خود افزود: نخبگان دانشگاهی در مقاطع حساس باید با شناخت دقیق و عمیق از رژیم‌های استبدادی و سلطه‌گر مانند رژیم سفاک و سیاست‌های استعماری آمریکا، پیش‌قدم در حرکت‌های اصلاحی و مقاومتی باشند.


توکلی در پایان اظهار داشت: لازم است که نخبگان درک درستی از تاریخ و سیاست‌های فریبکارانه این قدرت‌ها داشته باشند تا بتوانند به‌درستی درک کنند که چگونه این رژیم‌ها منافع خود را در معرض نابودی دیگر ملت‌ها قرار می‌دهند و به دنبال سلطه بر منابع و تصمیم‌گیری‌های کشور‌های مستقل هستند.


شناخت دقیق از اقدامات آمریکا و رژیم‌های سلطه‌گر در عرصه‌های مختلف مانند تحریم‌های اقتصادی، جنگ‌های نیابتی، و مداخله‌های سیاسی می‌تواند به نخبگان کمک کند تا بهترین استراتژی‌ها را برای مقابله با این تهدیدات طراحی کنند. آنها باید با استفاده از اطلاعات دقیق و تحلیل‌های درست، افکار عمومی را آگاه کنند و به مقابله با سیاست‌های استبدادی و سلطه‌طلبانه بپردازند.


پیش‌قدم بودن نخبگان در این عرصه نه‌تن‌ها به تقویت روحیه مقاومت در جامعه کمک می‌کند، بلکه به ایجاد جبهه‌ای متحد در برابر دشمنان خارجی می‌انجامد. این حرکت‌ها باید باهدف تأمین استقلال، عدالت اجتماعی و حاکمیت ملی همراه باشد تا به بهترین شکل ممکن به منافع بلندمدت ملت‌های تحت‌فشار پاسخ داده شود.

شبکه نخبگانی در فضا‌های مختلف بسیج شکل‌گرفته است
در ادامه حسن عسگری با بیان اینکه تدبیر و فکر جلوتر از شجاعت و مردانگی قرار دارد و برای حرکت به‌سوی اهداف، باید با برنامه‌ریزی و تدبیر پیش رفت، اظهار داشت: بسیج از ارکان مختلفی که دارد از بالاترین سطح که سازمان بسیج مستضعفین است تا پایین‌ترین رده‌های بسیج که واحد مقاومت بسیج و پایگاه مقاومت بسیج است بر این شد که هیئت‌های اندیشه‌ورز را در این رده‌های مختلف خودش راه‌اندازی کند و هم اکنون هیئت‌های اندیشه‌ورز در تمامی ارکان بسیج راه‌اندازی شده است.


فرماندار سنندج افزود: در هر رده از بسیج، نخبگان و معتمدین به‌عنوان هیئت اندیشه‌ورز گرد هم آمده‌اند و بانک مسائل و مشکلات محلی مرتبط با حوزه فعالیت خود را شناسایی و اولویت‌بندی کرده‌اند.


وی یادآور شد: از میان بانک مسائل دو مسئله از اولویت‌های اول خود انتخاب و در دستور سالیانه خود قرار می‌دهند و در بحث هیئت اندیشه‌ورز نیز به این شکل اقدام شده است.

فرماندار سنندج گفت: بهبود معیشت قشر مستضعف که منطقه سارال دیواندره در پایلوت هیئت اندیشه‌ورز استان قرار دارند در سه میز تخصصی فرهنگی اجتماعی، اقتصادی و بازخوردی تشکیل شده است و مسئله دوم نیز توانمندسازی معلمین تراز انقلاب اسلامی است.


وی گفت: شبکه نخبگانی در فضا‌های مختلف بسیج شکل گرفته که هر رده‌ای تعدادی از نخبگان معتمدین و متنفذین خودش را تحت عنوان هیئت اندیشه‌ورز دور هم جمع کرده و با همدیگر با هم‌افزایی امورات را دنبال می‌کنند.

فرماندار سنندج ادامه داد: حمایت از نخبگان بسیجی، علاوه بر تقویت ظرفیت‌های علمی و فنی، موجب حفظ و گسترش ارزش‌های انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف می‌شود.
عسکری همچنین از تلاش‌های بدون چشم‌داشت نخبگان و معتمدین که در این شبکه نخبگانی فعالیت می‌کنند، تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که این شبکه بتواند به‌عنوان یک بازوی مشورتی قوی در خدمت دستگاه‌های اجرایی استان نیز باشد.

۶ شاخصه مهم نخبگانی
در ادامه حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی یادآور شد: در قرآن به انسان‌های شاخص اولی‌الباب می‌گویند که به معنای صاحبان خرد است و در قرآن ۱۶ بار ذکر شده است.
نماینده ولی‌فقیه در کردستان به شاخصه‌های نخبگان اشاره کرد و گفت: تأثیرگذاری و مفیدبودن، مسئولیت‌پذیر و وظیفه‌شناس بودن، اهل فکر بودن و عمق داشتن، الگو بودن، نگرفتن ژست سلبریتی و مرجعیت داشتن از جمله این شاخصه‌هاست که نخبگان باید آن را داشته باشند.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
آخرین اخبار