یادداشت|حجت‌الاسلام سلگی فعال فرهنگی

زینت پدر

حضرت زینب علیها السلام به عنوان نمادی از زیبایی، شرافت، و زینت برای پدر و خاندان خود در تاریخ اسلام شناخته شده است.
کد خبر: ۹۶۴۱۳۶۷
|
۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از تفرش؛ حجت‌الاسلام سلمان سلگی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج تفرش طی یادداشتی به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب(س) نوست: زینب علیها السلام دختر حضرت علی و فاطمه زهرا علیهما السلام در روز پنجم جمادی الاولی سال پنجم یا ششم هجرت در مدینه منوره دیده به جهان گشود. معمولا پدر و مادر نام فرزند را انتخاب می کنند، ولی در جریان ولادت حضرت زینب علیها السلام والدین او این کار را به پیامبر اسلام(ص) جد بزرگوار آن بانو، واگذار کرند. پیامبر صلی الله علیه و آله که در سفر بود، بعد از بازگشت از سفر، به محض شنیدن خبر تولد، سراسیمه به خانه علی علیه السلام رفت، نوزاد را در بغل گرفت و بوسید، آن گاه نام زینب(زین + اب) را که به معنای «زینت پدر» است برای ایشان انتخاب کردند.

حضرت به عنوان نمادی از زیبایی، شرافت، و زینت برای پدر و خاندان خود در تاریخ اسلام شناخته شده است. زینب علیها السلام به شهادت امام سجاد علیه السلام دارای علمی الهی است، آن جا که به عمه اش خطاب کرد و فرمود: «انت عالمة غیر معلمة وفهمة غیر مفهمة; تو دانشمند معلم ندیده و فهمیده فهم نیاموخته هستی.» حضرت زینب علیها السلام از عاشقان عبادت و شب زنده داران عاشق بود، و هیچ مصیبتی او را از عبادت باز نداشت.

امام سجاد علیه السلام فرمود: « عمه ام زینب در مسیر کوفه تا شام همه نمازهای واجب و مستحب را اقامه می کرد و در بعضی منازل به خاطر شدت گرسنگی و ضعف، نشسته ادای تکلیف می کرد .» امام حسین علیه السلام که خود معصوم و واسطه فیض الهی است هنگام وداع به خواهر عابده اش می فرماید: «یا اختاه لا تنسینی فی نافلة اللیل ; خواهر جان! مرا در نماز شب فراموش مکن!» این نشان از آن دارد که این خواهر، به قله رفیع بندگی و پرستش راه یافته و به حکمت و هدف آفرینش دست یافته است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار