۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
15:01
کد خبر : 9642273
۱۴:۰۶

۱۴۰۳/۰۸/۲۱

 مهارت‌آموزی مؤثرترین راه ایجاد اشتغال/ ارزیابی ۶ماهه ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در دستگاه‌های فرهنگی

قائم‌مقام دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی گفت: مهارت‌آموزی مؤثرترین راه ایجاد اشتغال در جامعه به شمار می‌رود، ازاین‌رو شناسایی ظرفیت افراد بر اساس مهارت‌های ذاتی امری بسیار ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس؛ محسن ملی در دومین کمیته تخصصی دستگاه‌های فرهنگی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان که به میزبانی سازمان فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد، اظهار کرد: مهارت‌آموزی مؤثرترین راه ایجاد اشتغال به شمار می‌رود و سرمایه‌گذاری در آموزش‌های مهارتی ضمن تربیت افراد متخصص و ماهر، نیاز واحدهای اقتصادی به نیروی ماهر را برطرف می‌کند.

 وی با اشاره به تأثیر و اهمیت احصای معروف و منکر تخصصی در حوزه فنی و حرفه‌ای افزود: هر چقدر در این حوزه بیشتر برای احصای فریضتین تلاش شود تبعات مثبت آن در جامعه خود را نمایان‌تر خواهد کرد و اگر مهارت‌های افراد در هر زمینه‌ای نادیده گرفته شود به‌تبع آن منکرات در جامعه افزایش می‌یابد.

 ملی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی که از دیرباز تاکنون آحاد جامعه به‌ویژه جوانان را درگیر کرده است مشکلات ناشی از اشتغال بوده و این امر با کسب مهارت به‌راحتی رفع می‌شود، افرادی که از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند هستند سریع‌تر جذب بازار کار می‌شوند و این راهکاری برای رفع مشکل بیکاری است.

 وی در ادامه با اشاره به کمیته تخصصی دستگاه‌های فرهنگی اعلام کرد: این کمیته متشکل از ادارات کل فنی و حرفه‌ای، آموزش‌وپرورش، صداوسیما، مرکز رسیدگی به امور مساجد، میراث‌فرهنگی و گردشگری، کتابخانه‌ها و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، مدیریت اسناد کتابخانه ملی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حج و زیارت، اوقاف و ستاد اقامه نماز است که نقش بسیار مهمی در احیای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر دارند.

 قائم‌مقام دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی عنوان کرد: باتوجه‌به ارزیابی انجام شده در ۶ ماه نخست امسال فنی و حرفه‌ای، آموزش‌وپرورش، صداوسیما، مرکز رسیدگی به امور مساجد، میراث‌فرهنگی و گردشگری، کتابخانه‌ها و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس صددرصد برنامه‌های ابلاغی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر را انجام داده‌اند.

 وی خاطرنشان کرد: مدیریت اسناد کتابخانه ملی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی بیش از ۵۰ درصد برنامه‌ها و کانون پرورش فکری ۴۰ درصد برنامه‌های ابلاغی را ثبت کرده‌اند.

 ملی بیان کرد: فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حج و زیارت، اوقاف و ستاد اقامه نماز تاکنون برنامه‌ای را در سامانه ارزیابی ثبت نکرده‌اند.

 گفتنی است، در پایان این جلسه هر یک از دبیران و اعضای حاضر باهدف ترویج معروف نیکوکاری مبلغی را به جبهه مقاومت اهدا کردند.

 

شوکت سالاری
خبرنگار: شوکت سالاری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید