حجازی خبر داد

ارسال بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه کنگره ملی خواهر دباغ/ شخصیت خواهر دباغ از ابعاد مختلف قابل الگوبرداری است

همدان-دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) گفت: بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه کنگره رسیده است.
کد خبر: ۹۶۴۳۴۰۴
|
۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
ارسال بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه کنگره ملی خواهر دباغ/ شخصیت خواهر دباغ از ابعاد مختلف قابل الگوبرداری است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سیدمحمدکاظم حجازی امروز در نشست خبری کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) با بیان اینکه امروز سالروز رحلت بانوی مبارز خواهر دباغ است، اظهار کرد: این بانوی مبارز مایه فخر و مباهات ایران اسلامی است و معرفی این افراد قوام بخش نسل جدید است.

وی با بیان اینکه خواهر دباغ نماد بانویی است که شخصیت او از ابعاد مختلف قابل الگوبرداری است، افزود: در قالب تعالی فردی در اوج خفقان طاغوت که زمینه رشد بانوان وجود نداشت همت خود را بکار می‌گیرد و در عالی‌ترین سطوح حوزوی تحصیل می‌کند و بعد از انقلاب به عنوان استاد دانشگاه به تدریس پرداخت.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) گفت: وی در بعد اجتماعی شخصیتی است که موضوعات پیرامونی او اهمیت داشته و از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی خدمت به رهبری را برای خود تکلیف می‌داند و در پاریس و ایران خدمت به ولی فقیه را خدمت اجتماعی خود می‌داند و این فراز و نشیب‌ها از او انسانی می‌سازد که بعدها به عنوان فرمانده سپاه همدان انتخاب می‌شود و انجام وظیفه می‌کند و در همدان و کردستان حضور فعالی از خود نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه حساسیت و دقت این بانوی مبارز و انقلابی نسبت به مسائل تقلیل نمی‌یابد، ابراز کرد: در بعد خانواده یک زندگی بسیار گرم و صمیمی دارد آنچنانکه در دورانی که مجبور می‌شود کشور را ترک کند مکاتبات او بین همسرش عاشقانه است و مراوداتی که بین فرزند و او شکل می‌گیرد قابل توجه است.

حجازی عنوان کرد: در حوزه سیاسی وقتی مردم همدان از وی دعوت می‌کنند، این وظیفه بر او فرض می‌شود به عنوان نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی وارد می‌شود و بعدها به عنوان نماینده تهران انتخاب می‌شود و سپس به ترویج فرهنگ انقلاب می‌پردازد و تا پایان عمر خود استان‌های مختلف از وی دعوت می‌کنند زمانی که خانواده از وی می‌خواهند فعالیت خود را محدود کند «می‌گوید من زبانم هنوز کار می‌کند و می‌توانم انجام وظیفه کنم» و تا پایان عمر خویش نیز سعی داشت پیام انقلاب را به مردم دنیا برساند.

وی با اشاره به اینکه موضوع کنگره خواهر دباغ قریب اسفند ۱۴۰۱ در موسسه شهید مدنی بنا نهاده شد، بیان کرد: برهمین اساس ستادهای ملی و استانی متولی برپایی این کنگره تشکیل شدند و ستاد استانی به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و جانشینی استاندار در استان با ۱۰ کمیته تشکیل شد که هر کمیته ۵ الی ۷ دستگاه اجرایی زیرمجموعه دارد و مهم‌ترین وظیفه این کمیته این است که بتوانند کمیته‌ای را پیگیری کنند و فضای جامعه را متوجه این فعالیت‌ها کند.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) ادامه داد: در آن مقطع با تبیین مساله به مقام عالی فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۲ مطرح شد و شورای سیاستگذاری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعضای حقیقی و حقوقی تشکیل شد و یکی در سطح ملی و دیگری در سطح استانی تشکیل شد و از معدود نشست‌هایی است که هم در تهران و هم در همدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه در ستاد ملی قریب ۱۴ دستگاه ملی عضو آن هستند که هر کدام مجموعه‌ای از وظایف را عهده‌دار هستند، گفت: چهارشنبه ۳۰ آبان افتتاحیه کنگره را در تهران با ریاست دکتر قالیباف، دکتر جبلی ریاست صدا و سیما و ریاست فرهنگ و ارشاد داریم و اول آذر ماه اختتامیه این کنگره در همدان با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد و علوم و تحقیقات و علی آقامحمدی نماینده رهبر معظم انقلاب در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای مقالات برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی به دبیرخانه کنگره رسیده است، ابراز کرد: ۳۵ مقاله شایسته انتشار را داشتند که در قالب کتب مقاله انتشار و چاپ خواهد یافت؛ پیش بینی ما این است قریب به ۱۰ کتاب در این کنگره در قالب رمان و روایتگری به چاپ خواهد رسید.

در پایان این مراسم از پوستر کنگره ملی خواهر دباغ رونمایی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار