پویش نذر خون در خاش برگزار شد

پویش نذر خون به نیابت از شهدای جبهه مقاومت در شهرستان خاش برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۴۴۳۰۸
|
۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۸

به گزارش خبرنگار بسیج از خاش :سرهنگ پاسدار ابوذر جوادی مقدم معاون هماهنگ کننده سپاه خاش گفت: در گرامیداشت هفته بسیج شاهد استقبال گرم بسیجیان و مردم منطقه برای اهدای خون بودیم و طیف وسیعی از جامعه در اقدامی حسنه و خداپسندانه بخشی از نیازهای خونی بیماران نیازمند را تأمین کردند.

وی اظهارداشت: اهدای خون، اهدای زندگی هست و قطعاً تلاش برای کمک به سلامت دیگران در نزد خداوند متعال دارای اجر و ثواب معنوی بوده و سبب نجات جان یک یا چند انسان نیازمند می شود.

سرهنگ مقدم افزود: در روز جاری بسیجیان شهرستان در اقدامی خودجوش پا به عرصه گذاشته و در انجام کار خیر و حسنه پیشگام شدند.

سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد مالدار فرمانده سپاه خاش نیز گفت: همه ما موظف هستیم که برای کمک به همدیگر تلاش کنیم و قطعاً اهدای خون کاری بزرگ و ارزشمند محسوب می شود.

وی اظهارداشت: برای اهدای خون روز و هفته خاصی پیش بینی نشده و هر فرد بر حسب و توان خودش و در زمان مشخص می توان با مراجعه به سازمان انتقال خون به یاری نیازمندان بشتابد.

سرگرد پاسدار محمد لشکری فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام سپاه خاش نیز گفت: مردم روستایی خاش و بسیجیان عضو پایگاه های مقاومت بسیج نیز در گرامیداشت هفته بسیج به نیازمندان خون اهدا کردند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار