مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج فراهان

قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی برگرفته از تفکر بسیجی است

حجت‌الاسلام قنبری قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را برگرفته از تفکر بسیجی دانست و گفت: بسیج یک نهاد برخاسته از بطن جامعه و خودجوش است. بسیج درختی است که از دل جامعه انرژی می گیرد و میوه ها و ثمرات خود را مستقیما به جامعه ارزانی می کند.
کد خبر: ۹۶۴۴۳۷۷
|
۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰

حجت‌الاسلام اکبر قنبری مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج فراهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در فراهان؛ قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را برگرفته از تفکر بسیجی دانست و گفت: هفته بسیج در حقیقت فرصت و بهانه‌ای برای زنده نگه داشتن ارزش‌ها و روح بسیجی در آحاد ملت، مخصوصا جوانان پرشور و مدافعان عاشق صادق است.

وی ادامه داد: همان طور که امام پیشوای راحل عظیم الشأن ما فرمودند، من هم آرزو می کنم خود بسیجی باشم. همواره در طول تاریخ، جوانان نقش مهمی در تحولات اجتماعی و سیاسی ایفا کرده اند. در ایران اسلامی نیز جوانان همواره در پیشگامی انقلاب و دفاع مقدس بوده اند.

حجت الاسلام قنبری تصریح کرد: بسیج یک نهاد برخاسته از بطن جامعه و خودجوش است، بنابراین برخلاف نهادهای دیگر می تواند بسیار کم هزینه و در ضمن اثرگذار باشد. بسیج درختی است که از دل جامعه انرژی می گیرد و میوه ها و ثمرات خود را مستقیما به جامعه ارزانی می کند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج فراهان با بیان این نکته که بسیج دو نقش همزمان را ایفا می کند، گفت: هرگاه لازم باشد در نقش پدافندعامل ظاهر می شود و در زمانی دیگر نقش پدافند غیرعامل را برعهده دارد. از یک سو نقش نیروهای واکنش سریع را دارد و از سوی دیگر خلاقیت و ابتکاری دارد که می تواند در پدافند غیرعامل از مجموعه نظام نقش محوری و عقلانی خود را ایفاء کند.

وی افزود: از همه مهمتر بسیج باید یک تمرین و ممارست برای جهاد اکبر باشد. یک گردهمایی برای هم افزایی و خودسازی و معرفت نفس باشد. نقش بسیج تنها آمادگی برای جهاد اصغر در عالم دنیا نیست. بلکه باید از این جهاد به عنوان تمرین برای جهاد اکبر در عالم اکبر یعنی در عالم خود استفاده کند. دستاورد و کارکرد اصلی بسیج باید منجر به خودشناسی و معرفت نفس شود.

حجت الاسلام قنبری خاطرنشان کرد: بسیج باید در یک دستش شمشیر باشد و در دست دیگرش فانوس؛ برای جهاد اصغر از شمشیر و اسلحه کمک بگیرد و برای جهاد اکبر و مبارزه با نفس از فانوس و چراغ؛ برای روشن کردن فضای نفس و دیدن آنچه که در آنجا مخفی شده است، برای دیدن کمبودها، نقص ها، ضعف ها، رنجش ها، کینه ها، نفرت ها، جاه طلبی ها، قدرت طلبی ها و آنچه که مانع حرکت است، نیاز به چراغ است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار