دستاوردهای بسیج آرامش و امنیت در جامعه را ایجاد کرده است

نشست جهاد تبیین با موضوع دستاوردهای بسیج در نماز خانه کمیته امداد امام خمینی (ره)غرب زاهدان برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۴۴۸۳۷
|
۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج،  به نقل از  روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره)غرب شهرستان زاهدان،حجت الاسلام حاج حسین ارجونی امام جماعت کمیته امداد غرب شهرستان ضمن تبریک هفته بسیج گفت :دستاوردهای بسیج آرامش و امنیت را در جامعه ایجاد کرده است و روحیه همکاری و دغدغه داشتن و مسولیت در قبال جامعه در باطن اکثر افراد نهادینه شده است.

وی افزود: بی توجه و خنثی نبودن در خصوص اتفاقات جامعه عامل مهم این مکتب است .

امام جماعت کمیته امداد غرب شهرستان زاهدان در ادامه بیان داشت: باید گوش به فرمان رهبر ی بود و اینکه اطمینان اطمینان داشته باشیم پیرو ولایت فقیه بودن و استعانت از فرمایشات ایشان اسباب عاقبت بخیری و آمرزش در آخرت را برایمان فراهم خواهد کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین ارجونی خاطر نشان کرد: با بکارگیری تمهیدات و تدبرات هوشمندانه رهبر فرزانه مان در برابر فتنه گری ها دشمنان قسم خورده انقلاب و بحران های بوجود آمده ،این یقین را داریم که کشتی انقلاب از مشکلات و طوفان جو سازی های دشمنان به سلامت عبور خواهد کرد .

ایشان در پایان با آرزوی طول عمر برای مقام معظم رهبری و ادامه این حرکت بزرگ انقلابی از کارمندان خواستند تا ادامه دهنده این راه باشند و در همین صراط مستقیم باقی بمانند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار