خطیب جمعه ساوه

تفکر بسیج نقش مهمی در اعتلای کشور دارد

خطیب جمعه ساوه تفکر بسیجی را به معنای آبادانی، تلاش در محرومیت‌زدایی، مبارزه با اعتیاد، بی‌دینی و نفوذ دشمن با صلابت و‌ ایستادگی دانست و گفت: بسیج نقش مهمی در اعتلای کشور دارد.
کد خبر: ۹۶۴۵۸۳۰
|
۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه؛ حجت‌الاسلام جعفر رحیمی خطیب جمعه ساوه گفت: بسیجیان، تربیت‌شدگان در فضایی الهی و دینی، با روحیه ایثار، آزاداندیشی، معرفت و بصیرت، باید همواره آماده پاسخگویی به انتظارات مردم باشند که این انتظارات از آنان بیشتر از سایر افراد است و باید به آن‌ها پایبند باشند.

وی در ادامه تأکید کرد: تفکر بسیجی یعنی تسلیم قرآن، عترت و ولایت بودن؛ یعنی زیر بار ذلت نرفتن، عشق و محبت، ایثار، شهادت، رشادت و غیرت؛ تفکر بسیجی یعنی آبادانی، تلاش در محرومیت‌زدایی، مبارزه با اعتیاد، بی‌دینی و نفوذ دشمن با صلابت و‌ایستادگی؛ که امروز، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تجلی این تفکر هستند.

خطیب جمعه ساوه عنوان کرد: برخی محققان و قرآن‌پژوهان در تبیین واژه «ربیون» به معنای ارتباط محکم با خدا، ‌ایمان، علم، استقامت و اخلاص اشاره کرده‌اند. علامه طباطبایی این واژه را به معنای کسی دانسته که تمام امور خود را برای خدا انجام می‌دهد و از دنیا فقط به کار خدا مشغول است.

حجت‌الاسلام رحیمی در ادامه بیان داشت: بر اساس آیات قرآن، بسیجیان باید ویژگی‌هایی مانند اخلاص در کار برای خدا را داشته باشند. بسیجی واقعی باید در تمام عرصه‌های اجتماعی، علمی، اقتصادی و نظامی فقط برای خدا کار کند و از هرگونه انگیزه دنیوی پرهیز نماید.

وی با اشاره به ویژگی دیگری از بسیجیان گفت: یک بسیجی نمونه، ولایت‌مداری و اطاعت‌پذیری از خدا و ولی فقیه را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد و بسیجی باید در برابر اوامر الهی و رهبری جامعه اسلامی تسلیم باشد. اطاعت از ولی فقیه در دوران غیبت جزء اصول مهم بسیجی بودن است و باید از نظام اسلامی حمایت کند.


رحیمی خاطرنشان کرد: مقاومت و صبر انقلابی از ویژگی‌های دیگر بسیجیان است. آنان باید در برابر بحران‌های اجتماعی و اقتصادی مقاوم و خستگی‌ناپذیر باشند. قرآن کریم از استقامت در راه خدا و عدم تسلیم شدن در برابر مشکلات سخن می‌گوید. بسیجی باید در مواجهه با هجمه‌ها صبر انقلابی داشته باشد و هرگز ناتوان نشود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار