۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
11:25
کد خبر : 9646872
۱۷:۵۹

۱۴۰۳/۰۹/۰۳

سیستان و بلوچستان رنگین کمان مذاهب و اقوام است

مهدی دلیری فرمانده حوزه شهید هیبت اللهی سراوان از برگزاری نشست نهضت روشنگری با موضوع وحدت امت اسلامی به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان، مهدی دلیری ضمن تبریک گرامی داشته هفته بسیج گفت: امروزه وحدت اسلامی یکی از واجبات است که باید همه مسلمانان با اتحاد و همدلی، وحدت امت اسلامی را شکل دهند چرا که جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت دارد. 

وی افزود: مسئله وحدت در استان سیستان و بلوچستان که پایتخت وحدت اسلامی است باید مورد توجه و الگوی همه قرار گیرد چرا که ما در این استان مشاهده می‌کنیم که شیعه و سنی فارس و بلوچ با صلح و آرامش در کنار یکدیگر بدون هیچ مشکلی سال‌هاست که زندگی می‌کنند. 

فرمانده حوزه شهید هیبت اللهی تصریح کرد: از نشانه‌های عمیق وحدت در این استان می‌توان به ازدواج‌هایی اشاره کرد که زن شیعه است و مرد سنی و یا بالعکس، یکی از افتخارات ما این است که این رنگین کمان مذهبی و قومی در استان سیستان و بلوچستان که می‌توانست نقطه اختلاف باشد تبدیل به نقطه اشتراک شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید