بسیج خلأ فضاهای ورزشی را پُر کرد
به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، بسیج بهعنوان یک نهاد مردمی و اجتماعی، نقش مهمی در ترویج ورزش و پویایی جامعه ایفا میکند.
بسیج نیز بهعنوان موتور محرک و پویایی جامعه در این عرصه خوش درخشیده و ورزشکاران زیادی را پرورش داده تا برای ایران افتخارآفرینی کنند.
هانی یزدی فولادی ۴۸ ساله یکی از ورزشکاران بسیجی شهرستان سمنان است که ۳۴ سال است در رشته تکواندو فعالیت میکند.
یزدی فولادی که مقامات زیادی را تاکنون کسب کرده است هماکنون بهعنوان رئیس هیأت کاراته بسیج شهرستان سمنان مشغول به فعالیت است.
این بسیجی با اراده پولادین توانسته داور مطرح و مربی نمونه در سطح استان شود.
هانی یزدی فولادی با اشاره به فعالیتش در رشته ورزشی کاراته گفت: از سال ۶۹ در این رشته ورزشی مشغول به فعالیت شدم و در مسابقات متعددی حضور یافتم.
رئیس هیأت کاراته بسیج شهرستان سمنان در ادامه افزود: با حضور در مسابقات کشوری، توانستم حائز مقامهای برتر شوم و برای کشورم افتخارآفرینی کنم.
وی با بیان اینکه بنیانگذار رشته کاراته در شهرستان سرخه هستم، گفت: بهمدت ۱۱ سال رئیس هیأت کاراته شهرستان سرخه بودم و در حال حاضر نیز رئیس هیأت کاراته بسیج شهرستان سمنان هستم.
یزدی فولادی در خصوص کسب ارتقاء در این رشته ورزشی اظهار کرد: مربی درجه یک ملی کاراته و داور ممتاز فدراسیون ایران هستم و دان هفت کاراته را نیز تاکنون کسب کردهام.
این مربی بسیجی با اشاره به فعالیت هیأت کاراته بسیج، بیان کرد: چهار مربی خانم و چهار مربی آقا در زیر مجموعه ورزشی تربیت بدنی سپاه در باشگاههای مقاومت مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه مقامهایی در بخش بانوان و آقایان در آبان ماه سالجاری در بخش آزاد و کنترلی مدالآوریهای فراوانی را داشتند، اظهار کرد: در این رقابتها، تیم آقایان شهرستان سمنان توانست سکوی سوم کشور را فتح کنند.
یزدی فولادی همچنین تصریح کرد: ۱۵ مدال طلا، ۱۲ مدال نقره و ۱۰ مدال برنز توسط ورزشکاران بسیجی سمنان در این رقابتها کسب شده است.
این ورزشکار بسیجی با اشاره به وجود داورهای بینالمللی و ملی در سطح استان بیان کرد: با برگزاری مسابقات در سطح استان این داوران، رقابتها را داوری میکنند.
وی در خصوص چالشهای رشته کاراته در سطح شهرستان گفت: فرهنگسازی و تبلیغات شهری برای این رشته ورزشی کم است.
يزدی فولادی با بیان اینکه ورزشکاران سمنانی خانه کاراته ندارند، اظهار کرد: باشگاهها و سالنهای نیمه تعطیل و تعطیل بسیاری وجود دارد که حتی به انبار تبدیل شده و در اختیار ورزشکاران قرار نداده اند.
این مربی بسیجی همچنین تصریح کرد: اگر این باشگاهها در اختیار ورزشکاران قرار گیرد، این اقدام میتواند به ارتقاء سلامت جامعه و ایجاد روحیه جمعی مثبت منجر شود.
وی با اشاره به حمایت بسیج از ورزشکاران گفت: ابن خلأ وجود باشگاه اختصاصی توسط بسیج تا حدودی مرتفع شده است.
یزدی فولادی با بیان اینکه باشگاههای مقاومت توسط بسیج ورزشکاران در اختیار مربیان قرار داده شده تا به تمرین بپردازند، گفت: سالنهای صالحین در اختیار ورزشکاران بسیجی است که در آنجا به رشته رزمی خود به فعالیت بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: تا دو سال گذشته فقط یک سوله صالحین در اختیار رشته کاراته بود؛ اما امسال با تغییر برخی دستورالعملها در تمامی سولهها همه رشتههای رزمی به فعالیت می پردازند.
انتهای خبر/