خدمات رسانی رایگان به دامداران روستای اساس بخش مرکزی شهرستان سوادکوه در قالب اردوی جهادی با هدف حفظ سرمایه دامی کشور، پیشگیری از بیماری مشترک و جلوگیری از وارد آمدن خسارات اقتصادی به دامداران برگزار شد.
![](/files/fa/news/1403/9/9/5008686_376.jpg)
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، خدمات رسانی رایگان به دامداران روستای اساس بخش مرکزی شهرستان سوادکوه در قالب اردوی جهادی با هدف حفظ سرمایه دامی کشور، پیشگیری از بیماری مشترک و جلوگیری از وارد آمدن خسارات اقتصادی به دامداران برگزار شد.
در این اردوی جهادی 420 راس گاو و گوساله علیه بیماری شاربن واکسینه و 428 راس گاو و گوساله علیه رانگل های خارجی دام سمپاشی شد. همچنین ویزیت رایگان دام و آموزش چهره به چهره با دامداران در خصوص بهداشت دام و جایگاه دام ،رعایت اصول قرنطینه و ... جهت پیشگیری از بیماری هاي دامی صورت گرفت.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار