ترویج فرهنگ عفاف‌و حجاب در بستر جشنواره مدولباس/ ویترین‌ مغازه‌ها جلوه‌ای از تهاجم فرهنگی

وقتی قبح استفاده از پوشاک غیراسلامی در جامعه شکسته می‌شود لاجرم تعداد بیشتری به استفاده از آن گرایش پیدا می‌کنند لذا می‌طلبد که با حمایت از طرح‌ها و ایده‌های نو و منطبق با فرهنگ ایرانی و پوشش اسلامی نسبت به ترویج و اشاعه عفاف و حجاب در جامعه گام برداریم.
کد خبر: ۹۶۵۰۶۳۹
|
۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ بدون شک برای هر کدام ما اتفاق افتاده که چندین ساعت از وقت خود را برای پیدا کردن یک لباس ایرانی اسلامی در بازار صرف کرده باشیم و نتیجه مطلوبی به دنبال آن کسب نکرده باشیم چراکه ویترین مغازه‌های شهری مملو از پوشاکی شده که با فرهنگ و حجاب اسلامی فاصله بسیاری دارد و به نوعی تابلوی تبلیغاتی برای شبکه‌های ماهواره‌ای و ترویج بی بند و باری شده است.

مانتوها جلوباز و کوتاه بدون دکمه، بلوزها نازک و بدن نما، تی شرت‌های بالای ناف، شلوارهای کوتاه یا روسری‌هایی که دیگر روی سر وا نمی‌ایستد همه و همه در سایه سکوت متولیان فرهنگی گم و باعث شد تا در تمام فصول سال عفاف و حجاب رنگ ببازد.

از اثرگذاری و رونق شبکه‌های ماهواره‌ای و تبلیغات معاندین اسلام و انقلاب در فضای مجازی بر مقوله عفاف و حجاب که گذر کنیم؛ نوع پوشش غیرمتعارف سلبریتی‌ها و پخش سریال‌هایی در سینمایی خانگی به اسم ایرانی با ترویج الگوی فرهنگ غرب است که با فرهنگ ما همخوانی ندارد و آن چه مهم اینکه، دستگاه‌های مربوطه هم با چنین مواردی برخورد قاطع ندارند و باید گفت جای نظارت مسئولان امر درصحنه سال‌هاست که خالی شده است.

 مد و لباس راهی برای تهاجم فرهنگی

پروین مفتح‌زاده مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ با اشاره به ابتکار بسیج جامعه زنان در حوزه مُد و لباس و برپایی جشنواره «فردخت» گفت: امروز در شرایطی به سر می‌بریم که جنگ نرم دشمن، بسیاری از جوانان به ویژه دختران جامعه را از فرهنگ اسلامی دور کرده و به سبک غرب‌زدگی و فرهنگ بی‌بند و باری سوق داده به طوری که بانوان و دختران ما از حجاب و حیای فاطمی فاصله گرفته‌اند.

وی افزود: باتوجه به تهاجم فرهنگی که توسط دشمنان داخلی و خارجی برای تضعیف فرهنگ ایرانی اسلامی از مدتها قبل شروع شده لازم است که از هر امکانی برای مقابله و تثبیت فرهنگ خودمان کم نگذاریم.

مفتح‌زاده ادامه داد: سپاه هم باتوجه به اینکه حضور خود را در این عرصه ضروری می‌دانست ورود پیدا کرد که این امر به قداست حرکت می‌افزاید؛ تشکر می‌کنیم از بسیج جامعه زنان که این قدم خیر را برداشتند و در امتداد حرکت‌های متعدد سال‌های اخیر و برگزاری رویدادهای مختلف در حوزه مد و لباس صورت گرفت و این جشنواره علاوه بر رویدادهای گذشته شد و امیدواریم این جشنواره‌ها ادامه پیدا کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره جریان‌سازی مد و لباس منطبق با شئونات اسلامی و تولید پوشاک عفیفانه است که امیدواریم بستری فراهم شود که در این جشنواره نه تنها ارائه طرح و ایده داشته باشیم که فضایی برای عرضه هم باشد و تولیدی‌های فعال کشوری از این طرح‌ها و ایده‌ها بهره گرفته و با حمایت از این طرح‌های اسلامی ایرانی، شاهد عرضه پوشاک فاخر در کشور باشیم.

وی با تاکید بر اینکه می‌توان با تولید و عرضه لباس‌های مناسب در جامعه با تهاجم فرهنگی دشمنان مقابله کرد، افزود: متاسفانه یکی از مشکلات بانوان این است که لباس مطلوب در بازار وجود ندارد و هر لباسی را که خریداری می‌کنند بایستی برای اینکه بتوانند از آن استفاده کنند دستکاری کنند.

مفتح‌زاده یادآور شد: با همت کارگروه زیست عفیفانه و کارگروه کسب و کار هیئت اندیشه‌ورز دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی و همراهی سایر دستگاه‌ها طی دو سال متوالی رویداد «عطرا» را هدف بسط و گسترش فرهنگ اسلامی، ملی و بومی به عرضه پوشاک ایرانی-اسلامی برپا کردیم که مورد استقبال قرار گرفت.

وی افزود: قرارگاه عفاف و حجاب از سه سال گذشته از سوی وزارت کشور به دفتر فرهنگی اجتماعی استانداری محول شده ولی امور بانوان استانداری بر حسب جایگاه و وظیفه ذاتی در عرصه عفاف و حجاب مطالبه‌گر بوده است.

وی به تولید البسه حجاب و پوشاک ایرانی در استان اشاره کرد و گفت: مجمع تولیدی شمیم یاس را با هدف تولید پوشاک فاخر برای اولین بار در استان مرکزی افتتاح کردیم و امروز این مجتمع تولیدی ظرفیت تولید و عرضه پوشاک هم در داخل و هم خارج از کشور را دارد که می‌بایست تولیدی‌های داخلی برای موفقیت در بازار رقابت سطح تولید خود را هم طرح و هم کیفیت ارتقا دهند.

 مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: تولید فاخر در حوزه پوشاک بسیار مهم است، مردم به دنبال پوشاک فاخر هستند؛ پوشاکی کههم وزین باشد هم برازنده، شکیل، جذاب و دارای شاخص‌های حجاب باشد.

پیشینه و قدمت حجاب بانوان در ایران تنها مربوط به بعد از گسترش اسلام در کشور نیست بلکه تاریخ ایران گواه آن است که بانوان ایران باستان نیز همواره پوششی ویژه داشته و در این پوشش توجه خاصی به رعایت حجاب خود داشتند و این امر نشان از هویت و اصالت زنان ایرانی است.

متأسفانه امروزه دشمنان جمهوری اسلامی ایران سعی دارند حجاب را در ذهن جوانان به عنوان یک محدودیت معرفی کنند اما آنچه با مقایسه زنان محجبه ایرانی و زنان در دیگر کشورها مشاهده می‌شود این است که نه تنها حجاب مانع و محدودیتی برای بانوان ایرانی نبوده بلکه در بسیاری از موارد موجب حفظ کرامت، جایگاه و احترام آن‌ها شده است.

 انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار