همزمان با ایام فاطمیه در اراک اجرا می‌شود؛

نوانمایش «سرخط یک هفت خط آخر خط» روضه‌ای در قاب هنر

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در استان مرکزی گفت: نمایش «سرخط یک هفت خط آخر خط» به از ۱۲ تا ۱۶ آذر در شبستان مصلی شهر اراک اجرا می‌شود.
کد خبر: ۹۶۵۰۷۰۴
|
۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ علی عزیزی دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در استان مرکزی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: امسال برای چهاردهمین سال متوالی با همکاری ستاد فاطمی و مراکز فرهنگی روضه مصوری در قالب تئاتر اجرا می‌شود که طی این سال‌ها استقبال خوبی هم از سوی مخاطبین داشته است.

وی با یادآوری اینکه این نوانمایش از از ۱۲ تا ۱۶ آذر در شبستان مصلی شهر اراک به روی صحنه می‌رود، افزود: این نمایش با حضور ۱۵۰ نفر عوامل اجرایی برگزار می‌شود و یک اجرای بی‌نظیر و منحصر به فرد در سطح کشور است که حضور برای عموم نیز آزاد است.

عزیزی با ابراز تاسف از نبود سالن استاندارد برای اجرای تئاتر در استان گفت: تیم اجرایی این نوانمایش که بدون حمایت ریالی و نگاه مادی هر ساله اقدام به اجرای این دست برنامه‌های نمایشی می‌کنند با تلاش شبانه‌روزی توانستند در مدت کمتر از سه هفته دو صحنه‌ی گردان را در شبستان مصلی اراک طراحی و اجرا کنند که در سطح کشور نظیر نداشته و این امکان را به کارگردان می‌دهد از ۶ صحنه متفاوت استفاده کند. 

نیما حسینی‌خو تهیه کننده این نوانمایش نیز در این نشست گفت: بنیاد نشر معارف علوی از سال ۸۹ با هدف تولید آثاری فاخر با محوریت موضوعات پیرامون اهل بیت آغاز به کار کرد و در مناسبت‌های متعددی مانند ایام فاطمیه، عید غدیر و نیمه شعبان به اجراهای مختلفی پرداخته است ولی عمده فعالیت‌های بنیاد مربوط به بزرگداشت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) است.

وی افزود: نوا نمایش قالبی از نمایش است که گروهی به اقتضای صحنه‌های تئاتر آواها، شعرها و سرودهایی را می‌خوانند که آلات موسیقی نیست البته از نظر حالت موسیقیایی تئاتر موزیکال شکلی از این نوا نمایش است.

حسینی‌خو یادآور شد: این نوا نمایش متشکل از یک گروه ۱۸۰ نفره عوامل اجرایی، بازیگر، نوا، پشتیبانی، نویسنده، کارگردانی است و از ۵ ماه پیش تمرین این اجرا آغاز شده است.

تهیه کننده این نوانمایش، با اشاره به اینکه این نمایش دو سانس ۱۵ و ۱۹ اجرا می‌شود، گفت: این نوانمایش بر اساس ماجرایی واقعی و در عصر معاصر به رشته تحریر درآمده که همزادپنداری مخاطب با قهرمان داستان خود باعث اثرگذاری بیشتر می‌شود.

وی هنر را منبر نوین منبر برای تبیین دانست و افزود: جنس هنر از شور و حس است که باعث اثرگذاری می‌شود؛ در این نوانمایش سرودها و نواهای مناسب با هر صحنه به صورت زنده در کنار نمایش خوانده می‌شود. شعرها و آواهای این نمایش، بخش احساسی کار را به دوش می‌کشند. 

حسینی‌خو با بیان اینکه عوامل این کار افرادی هستند که به صورت کاملا حرفه‌ای، جهادی، با خلوص نیت و بدون هیچ چشمداشت مادی این نمایش را اجرا می‌کنند، تصریح کرد: هدف از اجرا خدمت کردن به امام زمان(عج) است چراکه باور داریم که فاطمیه شاه‌راه تغییر حق و باطل بود که اگر به درستی تبیین نشود ارزش‌های بعدی هم به بیراهه رفته است.

سیدوحید میریونسی کارگردان این نمایش نیز در این نشست گفت: ۶۲ بازیگر در این نمایش حضور دارند و کل عوامل اجرایی نمایش ۱۸۰ نفر هستند. 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار