به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، دستش خالی بود اما دستش را به زانو گرفت، یا علی گفت و با دست خالی به دنبال ظرفیتها و استعدادهای زنان همشهریش رفت. او کسی است که با خودباوری و تلاش کمر همت بست و رشته زندگی خود و دیگران را بافت .
رومینا سوری بانویی که توانمندیهای خود را به نمایش گذاشت و با شجاعت سد محدودیتها را شکست .
این بانوی کارآفرین نهاوندی در زمینه تولید فرش، تابلوفرش، گبه، گلیم، خدمات تغذیه و صنایع دستی فعالیت دارد و برای دختران و زنان شهرستان موقعیت اشتغال فراهم کرده است و تاکنون بیش از دهها نفر در این کارگاه تولیدی مشغول به کار شدهاند.
رومینا سوری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج اظهار کرد: از سال ۱۳۹۴ به صورت آموزشی وارد رشته فرش، تابلوفرش، گبه و گلیم شدم؛ چون هیچ تخصصی در هیچ کدام از این رشتهها نداشتم، ابتدا وارد یکی از آموزشگاههای شهرستان شدم و در آنجا آموزشهای لازم را دیدم.
وی افزود: وقتی دیدم علاقه دارم و در این کار میتوانم پیشرفت داشته باشم و همچنین میتوانم هنرهایی را که یاد گرفتم، به دیگران آموزش دهم، به همین منظور وارد کار مربیگری شدم چون هدفم این بود یک آموزشگاه تاسیس کنم.
این بانوی کارآفرین نهاوندی گفت: علاوه بر رشتههای فرش وارد رشتههای خدمات تغذیه که شامل قنادی و آشپزی بود و همچنین صنایع دستی که شامل انواع بافت بود، شدم.
وی با بیان اینکه برای این کار به مشکلات زیادی بر خوردم، عنوان کرد: در این مسیر سختیهای بسیاری را پشت سر گذاشتم اما همیشه به خدا توکل داشتم و به هدفم فکر میکردم به همین خاطر مشکلات و سختیها برایم آسانتر میشد.
سوری تصریح کرد: به دنبال این بودم که کارگاه به گونهای باشد که هم کلاسهای تئوری و هم عملی داشته باشم، و یک مکان مناسب برای خانمهایی که به کارگاه میآیند اینکه ابتدا احساس امنیت و آرامش و بعد آموزش داشته باشند.
وی ادامه داد: در این مسیر دوستانی بودند که مرا همراهی و تشویق میکردند اما هیچ حمایتی از سمت ارگانی نداشتم، اما با توکل به خدا به این مرحله رسیدم و همه قسمتها فعال هستند و خانمهایی که میخواهند کار کنند اما شرایط آن را ندارند که در کارگاه حضور پیدا کنند مثل روستاهایی که از شهرستان دور هستند، برای آنها مواد و وسایل اولیه را فراهم میکنیم که بتوانند داخل خانه شروع به کار کنند و درآمد داشته باشند.
این بانوی کارآفرین نهاوندی با بیان اینکه تعداد زیادی از هنرجوها به این مرحله رسیدند که درآمد داشته و مستقل باشند، گفت: سعی کردم بیشتر از خانمهای بیسرپرست و بدسرپرست حمایت کنم که در این زمینه نیاز به حمایت دارم تا مواد و وسایل اولیه را تهیه کنم و در اختیار آنها قرار دهم.
وی بیان کرد: از روز اول هدفم بر این بود کارگاه گسترش پیدا کند تا بتوانم به خانمهایی که مشکلات مالی دارند کمک کنم و سعی کردم خودم تمام این سختیها را پشت سر بگذارم تا مسیر را برای بانوان دیگر هموار کنم.
حاصل همه تلاشهای این بانوی کارآفرین لوحهای افتخاری است که بر روی دیوار اتاق کارش قاب شده است.
انتهای پیام/