کارشناس مسائل مذهبی مطرح کرد:

حضرت فاطمه(س) الگویی برای خانواده‌ها

کارشناس مسائل مذهبی گفت: ویژگی‌های حضرت فاطمه (س) می‌تواند الگویی برای زندگی امروز باشد و به ما یادآوری کند که چگونه می‌توانیم در خانواده‌های خود رفتارهای مثبت را نهادینه کنیم.
کد خبر: ۹۶۵۱۹۱۷
|
۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خلیل آباد، حجت‌الاسلام علی علوی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار بسیج به بررسی جایگاه والای حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) در اسلام و تأثیرات عمیق ایشان در زندگی مسلمانان و تبیین ویژگی‌های شخصیتی و معنوی ایشان پرداخت و اظهار داشت: شخصیت حضرت فاطمه (س) دارای جایگاه بلندی در نزد خداوند و فرشتگان است.

حضرت فاطمه(س) الگویی برای خانواده‌ها

وی با اشاره به اهمیت رضایت و خشم فاطمه (س)، خاطرنشان کرد: این کم‌حرفی نیست که رضایت فاطمه و خشم فاطمه محور رضایت و خشم خداست و این نشان‌دهنده عمق و عظمت مقام ایشان در نزد خداوند است.

این کارشناس مسائل مذهبی به رفتار پیامبر اسلام (ص) با فاطمه (س) نیز اشاره کرد و گفت: وقتی فاطمه وارد می‌شد، پیامبر از جا بلند می‌شد و به او خوشامد می‌گفت و پیامبر (ص) جای خود را به فاطمه (س) می‌داد و دست او را می‌بوسید و این رفتارها نشان‌دهنده مقام والای فاطمه (س) در نزد پیامبر (ص) و محبت عمیق ایشان به اوست.

وی با اشاره به ویژگی‌های بارز حضرت فاطمه (س) در زندگی خانوادگی، تصریح کرد: فاطمه (س) در زندگی‌اش به صداقت، امانت‌داری و عدم مخالفت با همسرش، امام علی (ع) پایبند بود و این ویژگی‌ها می‌تواند الگویی برای زندگی امروز باشد و به ما یادآوری کند که چگونه می‌توانیم در خانواده‌های خود رفتارهای مثبت را نهادینه کنیم.

حضرت فاطمه(س) الگویی برای خانواده‌ها

حجت‌الاسلام علوی‌مقدم در ادامه به محوریت خدا در زندگی فاطمه (س) پرداخت و اذعان کرد: حضرت فاطمه (س) به شدت به عبادت و ارتباط با خدا اهمیت می‌داد و به‌قدری در عبادت خود غرق بود که پاهایش از ایستادن طولانی ورم کرده بود.

وی همچنین عنوان کرد: حضرت فاطمه (س) به عنوان مادر، نقش مهمی در تربیت فرزندانش داشت؛ او به فرزندانش آموزش می‌داد که چگونه باید در زندگی به خداوند و اصول اخلاقی پایبند باشند.

حجت‌الاسلام علوی‌مقدم به معادباوری حضرت فاطمه (س) نیز اشاره کرد و گفت: او در لحظات پایانی زندگی‌اش به یاد معاد و روز قیامت بود و این نشان‌دهنده عمق ایمان و اعتقاد او به زندگی پس از مرگ است.

وی با تاکید بر اینکه باید از ویژگی‌های بارز حضرت فاطمه (س) در زندگی خود الگو بگیریم و به اصول اخلاقی و معنوی پایبند باشیم، تشریح کرد: حضرت فاطمه (س) به عنوان الگویی از محبت، صداقت و عبادت، می‌تواند راهنمای ما در زندگی باشد.

حضرت فاطمه(س) الگویی برای خانواده‌ها

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) در زندگی‌اش همواره در پی رضایت خداوند و خدمت به مردم بود، تاکید کرد: حضرت فاطمه (س) با توجه به مشکلات و چالش‌های زمان خود، همواره به دنبال راه‌حل‌های مناسب و اخلاقی بود و این ویژگی‌ها او را به یک الگوی بی‌نظیر تبدیل کرده است.

وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه (س) نه تنها در خانواده، بلکه در جامعه نیز نقش مهمی ایفا کرد، بیان کرد: او در دفاع از حقوق خود و خانواده‌اش، به عنوان یک زن مسلمان، الگویی برای دیگران بود و ما باید از این ویژگی‌ها درس بگیریم و در زندگی خود به کار ببندیم.

حجت‌الاسلام علوی‌مقدم با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا زندگی حضرت فاطمه (س) را به عنوان یک الگو در زندگی خود قرار دهیم و از ویژگی‌های ایشان در خانواده و جامعه بهره‌مند شویم، ابراز کرد: فاطمه (س) نه تنها یک مادر و همسر نمونه، بلکه یک شخصیت اجتماعی و سیاسی برجسته نیز بود.

حضرت فاطمه(س) الگویی برای خانواده‌ها

وی به جوانان توصیه کرد که از زندگی و سیره حضرت فاطمه (س) الگو بگیرند و در زندگی روزمره خود به دنبال رضایت خداوند و خدمت به دیگران باشند و گفت: این ویژگی‌ها می‌تواند به ما کمک کند تا زندگی بهتری داشته باشیم و در مسیر رشد و تعالی قرار بگیریم.

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه  باید با مطالعه و تحقیق در مورد زندگی حضرت فاطمه (س) و سیره ایشان، به درک بهتری از اصول اخلاقی و انسانی دست یابیم و این اصول را در زندگی خود پیاده کنیم، اظهار داشت: این کار نه تنها به نفع خودمان، بلکه به نفع جامعه و انسانیت خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه فاطمه (س) به ما یاد می‌دهد که چگونه می‌توانیم در زندگی خود به رضایت خداوند برسیم و در عین حال به دیگران خدمت کنیم، خاطرنشان کرد: باید همواره در پی شناخت بیشتر شخصیت‌های بزرگ اسلامی باشیم و از سیره و رفتار آن‌ها در زندگی خود بهره‌مند شویم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار