به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، غلامحسین محمدی صبح امروز در سفر به خوزستان و بازدید از مراکز فنی و حرفهای استان افزود: در اشتغال با زنجیرههای مختلفی روبهرو هستیم و مهارت آموزی یکی از حلقههای این زنجیره به هم متصل میباشد.
وی با اشاره به اینکه یکی از رویکرد جدید در کشور آموزشهای جوار گارگاهی میباشد، ادامه داد: هدف سازمان آموزش فنی و حرفهای در کشور توسعه و تقویت آموزشهای جوار کارگاهی میباشد و شرکتهای بزرگ صنعتی و تولیدی میتوانند در کنار آموزش قرار گیرند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای بیان کرد: یکی دیگر از برنامههای این سازمان را هیات امنایی کردن برخی از مراکز آموزش فنی و حرفهای با حضور فعالان اقتصادی است و بستههای حمایتی برای حضور شرکتها و صنایع بزرگ در راستای توسعه آموزشهای جوار کارگاهی اختصاص یافته است.
محمدی از فعالیت ۴۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای در استان خبر داد و عنوان کرد: با تایید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شرکتهایی که در خوزستان مستقر هستند حسابهای بانکی، ارزش افزوده خود را به داخل استان میآوردند و در طرحهای خود از نیروی بومی استفاده خواهند کرد.
وی همچنین از اختصاص بخشی از مسئولیتهای اجتماعی شرکتهای وزارت نفت برای توسعه زیرساختهای آموزش فنی و حرفهای در کشور خبر داد.