۲۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 18 May 2025
19:23
کد خبر : 9653306
۱۱:۰۶

۱۴۰۳/۰۹/۲۴
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی اعلام کرد

رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در راه‌های استان مرکزی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در محورهای استان تعریف شده بود که از این تعداد ۲۰ نقطه مرتفع شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مهرداد جهانی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته حمل ونقل، رانندگان و راهداری در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد با اشاره به افزایش اعتبارات این اداره کل طی سه سال اخیر گفت: اعتبارات راهداری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰، حدود ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی بود که به صورت پلکانی این میزان تا ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد. 

وی ادامه داد: میزان اعتبار تخصیص داده شده در سال ۱۴۰۱ به راهداری استان از بخش ملی ۱۳۰۰ میلیارد و در سال ۱۴۰۲ به ۱۷۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی اعتبارات سال جاری نیز ۲۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است، گفت: اولویت و دغدغه اصلی مجموعه راهداری و حمل‌و نقل جده‌ای استان تامین امنیت جاده‌ها بوده و هست و در این راستا تکمیل پروژه‌های مرتبط را در دستور کار قرار داد و اعتبارات خوبی در سطح ملی برای این پروژه‌ها تخصیص داده شد که اکنون ۹۰ درصد پروژه‌های ناتمام مانده از سنوات گذشته تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ۱۰ درصد دیگر در حال تکمیل است.

جهانی ادامه داد: ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در محورهای استان تعریف شده بود که از این تعداد ۲۰ نقطه مرتفع شد؛ همچنین ۲۰۰ نقطه که مستعد حادثه بودند نیز در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی با بیان اینکه از لحاظ روکش آسفالت راه‌ها جزو پنج استان برتر هستیم، گفت: امسال حدود ۲۱ هزار تُن قیر وارد استان کردیم.

وی با اشاره به تخصیص ۲۳۱۹ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای هفت طرح بزرگ راهداری طی یکسال اخیر، افزود: برای تکمیل پروژه بزرگ تعریض محور آهنگران – ساروق – کمیجان در مجموع، بالغ بر ۲۴۵ میلیارد تومان هزینه شده است؛ همچنین برای پروژه ارتقای ایمنی و رویه آسفالت محور اراک - راهجرد بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.

جهانی با اشاره به وجود ۹۹ دوربین ثبت تخلف در راه‌های استان گفت: ایجاد و تجهیز راهدارخانه‌های استان با ارائه خدمات بهتر از جمله اقدامات این اداره کل بوده است؛ همچنین در صدد هستیم برای آزادراه‌های استان از جداکننده‌های بتنی استفاده کنیم. درخصوص روشنایی هم باید گفت که براساس قانون ایمنی، اداره راهداری در جاهای مه گیر، سر پیچ و جاده‌هایی که علت اصلی تصادف از سوی پلیس، دید نامناسب اعلام شود، موظف به روشن کردن هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی به سامانه اعلام بار مجازی هم اشاره کرد و گفت: اقدامات خوبی در استان انجام شده به طوری که شهرستان ساوه از خدمات این سامانه بهره‌مند شده‌اند و در دلیجان، زرندیه و اراک مرحله به مرحله در حال اجرای این سامانه برای سهولت و حفظ حقوق رانندگان هستیم.

انتهای پیام/ 

عاطفه محمدی
خبرنگار: عاطفه محمدی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید