۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:44
کد خبر : 9653322
۱۳:۱۴

۱۴۰۳/۰۹/۲۴
استاندار کردستان:

پتانسیل‌های کردستان؛ مسیر پیشرفت و توسعه را هموار می‌کند

استاندار کردستان با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری، معادن و منابع آبی، گفت: ظرفیت‌های موجود فرصتی بی‌نظیر برای ارتقاء وضعیت اقتصادی و اجتماعی کردستان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، آرش لهونی صبح امروز در دیدار صمیمی با اصحاب رسانه استان ضمن اشاره به چالش‌های اقتصادی و توسعه‌ای استان، بر لزوم برنامه‌ریزی و همدلی بیشتر برای بهبود وضعیت کردستان تأکید کرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه در حال حاضر درآمد سرانه استان کردستان نسبت به میانگین کشوری بسیار پایین است افزود: نرخ بیکاری و سهم تولید داخلی استان نسبت به سایر استان‌ها نیز وضعیت مطلوبی ندارد، اما ظرفیت‌های بالایی در استان وجود دارد که می‌توان با استفاده از آنها به پیشرفت و توسعه دست یافت.

وی در ادامه به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های گردشگری و معادن اشاره کرد و گفت: استان کردستان در این زمینه‌ها ظرفیت‌های زیادی دارد و با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان به رشد و توسعه چشمگیر در این بخش‌ها دست یافت.

استاندار کردستان همچنین بر لزوم همکاری همه‌جانبه و هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهاد‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: بنده همواره گفته‌ام که نباید جزیره‌ای عمل کنیم و با استفاده از سند آمایشی موجود، تلاش کرده‌ایم اقدامات اجرایی‌تری در راستای توسعه استان انجام دهیم. باید بر اساس همین سند عمل کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

وی همچنین به کم‌کاری‌هایی که در برخی بخش‌ها مشاهده شده اشاره کرده و گفت: باید با کمک هم استانی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود، مشکلات را حل کرده و پیشرفت‌های خوبی برای استان رقم بزنیم.

لهونی در ادامه به مشکلات آب در استان اشاره کرد و گفت: آب یکی از نیاز‌های اساسی استان است که در این زمینه پیگیری‌های زیادی انجام شده و توانسته‌ایم بخشی از مشکلات را حل کنیم.

وی همچنین به اهمیت اجرای طرح‌های زیبا و منظم در شهر‌ها اشاره کرد و افزود: سیما و منظر شهری بسیار مهم است و اگر بخواهیم تحولاتی در استان ایجاد کنیم، استانداری باید در این زمینه پیشگام باشد.

استاندار کردستان همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های شاخص در هر شهر خبر داد و گفت: فرمانداران استان موظفند پس از تایید، پروژه‌هایی که مطالبه مردم هستند را در برنامه‌ریزی‌های شهری لحاظ کنند.

لهونی به پروژه سد قشلاق نیز اشاره کرد و گفت: سد قشلاق و منابع آبی آن پتانسیل‌های زیادی برای توسعه سنندج دارد و باید با برنامه‌ریزی دقیق، از آن به‌عنوان یک منبع حیاتی مانند زاینده‌رود بهره‌برداری کرد.

وی در پایان بر ضرورت همکاری و همدلی تمامی مسئولین استان برای پیشبرد پروژه‌های توسعه‌ای تأکید کرده و گفت: برای پیشرفت استان نیازمند همکاری تمامی نهاد‌ها و دستگاه‌ها هستیم و از همینجا دست یاری به تمامی نخبگان استانی دراز می‌کنیم.

استاندار کردستان همچنین به مشکلات موجود در استان اشاره و تأکید کرد: برای حل بسیاری از مشکلات استان نیازمند اقدامات و تخصیص بودجه ملی و جهشی هستیم که باید از طریق جلسات دولت و با حضور رئیس جمهوری پیگیری شود.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید