به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ بیستم جمادیالثانی سالروز خجسته میلاد بانوی بهشتی و ثمره نبوت، حضرت فاطمه زهرا(س) است. روزی پرافتخار برای مسلمانان برای پاسداشت روز مادر؛ مادری که نماد فداکاری است.
افتخار زنان مسلمانان این است که این روز به نامشان نامگذاری شده است تا بدانند که باید از این بانوی بزرگ جهان اسلام الگو بگیرند. بانویی که اسوه تمام عیار مکارم، قله رفیع فضایل و گوهر تابناکی است که وصف عظمت و مرتبت و بزرگی او در قالب مفاهیم و الفاظ نگنجد. بانویی که در مقام دختر برای نبی مکرم اسلام (ص) دردانه بود و در مقام زن برای علی (ع) بهترینها را رقم زد.
«سیده نساء العالمین»که به ایشان نسبت داده میشود نشانگر این است که سیره و زندگی درخشان ایشان، سزاوار و شایسته است و در ساحت فرزندپروری، همسرداری، اجتماعی، دفاع از ارزشها و جایگاه رفیع امامت و ولایت و تلاش برای همبستگی و اعتصام به حبل الله یک الگوی ماندگار و بینظیر برای تمام بشریت هستند و جهان تشنه شنیدن معارف فاطمی است.
یکی از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) همسر نمونه و فداکار بودن است. ایشان در همراهی و کمک کردن به همسر خود، حضرت علی(ع) از هیچ تلاشی دریغ نمیکرد و او را در راه رسیدن به اهداف مشترک زندگی و مسائل مختلف یاری میرساند بهگونهای که نقل شده است روزی پیامبر(ص) از علی(ع) پرسیدند که «زهرا(س) را چگونه همسری یافتی؟ علی(ع) در پاسخ عرض کردند «نِعْمَ الْعَوْنُ عَلی طاعَةِ اللّهِ؛ او را در راستای اطاعت خداوند یاوری نیکو یافتم.»(بحارالانوار: ج۴۳، ص۱۱۷)
یکی دیگر از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) انجام نقش مادری است. به طوری که هر یک از فرزندان ایشان صفحات بزرگی از تاریخ را ورق زدند و خود الگویی از ایثار، گذشت، مقاومت و... تبدیل شدند.
امروز نیز زنان جامعه ما باید با مطالعه سیره حضرت زهرا(س) در تربیت فرزندان، همسرداری و حضور در جامعه بهرهمند شوند و بدانند که خانواده در تراز اسلام ناب با حضور مادر انقلابی هویت و معنا پیدا میکند؛ مادرانی که با تبعیت از سیره حضرت زهرا (س) با پویایی حرکت میکنند و بستر را برای ایجاد یک جامعه پویا و رو به رشد نیز فراهم میسازند.