برگزاری نشست علمای تشیع و تسنن شهرستان ایرانشهر

نشست علمای تشیع و تسنن شهرستان ایرانشهر با حضور جمعی از علما و رمضانی "دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)"حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانی "مدیر حوزه‌های علمیه استان سیستان و بلوچستان" برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۵۴۹۴۸
|
۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳

به گزارش خبرگزاری بسیج سپاه شهرستان ایرانشهر، نشست علمای تشیع و تسنن در شهرستان ایرانشهر  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین بزمانی "امام جمعه ایرانشهر" حضرت آیت‌الله رمضانی "دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)" حجت‌الاسلام والمسلمین رمضانی "مدیر حوزه‌های علمیه استان سیستان و بلوچستان"، رئیس دفتر نهاد رهبری در امور اهل سنت، مدیرکل دفتر تبلیغات اسلامی شعبه جنوب شرق کشور،رئیس حوزه علمیه، روحانیت تشیع و تسنن در محل حسینیه دفتر امام جمعه ایرانشهر برگزار شد.


 حجت‌الاسلام والمسلمین بزمانی در این نشست گفت: مردمان این منطقه از کشور اسلامی در جنوب استان دارای ویژگی‌های خاصی هستند که مهم‌ترین آن دینداری و توجه به مسائل مذهبی مانند نماز و روزه است. همچنین، وحدت، ارتباط و تعامل سازنده بین شیعه و سنی در این منطقه به دلیل شناخت متقابل از اعتقادات یکدیگر، بسیار برجسته است. 

 امام جمعه ایرانشهر بیان داشت: این تعامل مثبت می‌تواند الگوی خوبی برای سایر مناطق باشد تا از طریق شناخت بهتر از افکار و عقاید یکدیگر، به تعامل سازنده دست یابند.

 وی عنوان کرد: در یک پیمایش درصدی در سیستان و بلوچستان، مشخص شده است که مردم این منطقه بیشترین امید را به نظام جمهوری اسلامی دارند. این موضوع، نشان‌دهنده اعتقاد و انگیزه بالای آنان نسبت به نظام اسلامی است.

 وی افزود: در فتنه‌های گذشته، اکثر استان‌ها دچار آشوب شدند، اما سیستان و بلوچستان از این آشوب‌ها مصون ماند. این نکته نشان‌دهنده وفاداری مردم این منطقه به نظام اسلامی است.

 وی خاطرنشان کرد: این شهرستان در جنوب استان واقع شده و ویژگی خاصی دارد که شیعه و سنی در کنار هم زندگی می‌کنند. این همزیستی و ارتباطات تلفیقی بین دو مذهب، از مزایای این شهرستان به شمار می‌رود و علما در این زمینه نقش مهمی دارند.

 وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با مردم سیستان و بلوچستان، عنوان نمود: دشمنان، به ویژه آمریکا، همچنان در حال ایجاد بحران‌های مذهبی، قومی و جنسیتی در کشور هستند. 

 وی همچنین خطاب به علما یادآور شد که باید مراقب باشند و بر اساس آیات قرآن، سخنان خود را طوری بیان کنند که موجب خشم دشمن شود، زیرا این نشان‌دهنده همراهی با پیامبر (ص) است. اگر سخنان فردی، دشمن را شاد کند، باید در مورد مواضع خود تجدید نظر کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار