ارائه خدمت به ۲۰۰۰ زوج نابارور در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل

رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل گفت: مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی با ارائه خدمات تخصصی، تاکنون به بیش از ۲ هزار زوج در استان برای فرزندآوری کمک کرده است.
کد خبر: ۹۶۵۵۳۹۳
|
۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳

ارائه خدمت به ۲۰۰۰ زوج نابارور در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل

به گزارش خبرنگار بسیج، حسام رسولی، صبح یکشنبه در نشست هم‌اندیشی با رئیس و اعضای شورای استانی نظام روانشناسی و مشاوره، از آمادگی این نهاد برای همکاری مشترک در زمینه‌های مختلف خبر داد و با اشاره به فلسفه تشکیل جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی-فرهنگی، اظهار کرد: هدف از تأسیس این نهاد در سال ۵۹، بازسازی و بهبود فضای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و آماده‌سازی آنها برای فعالیت‌های جدید پس از انقلاب اسلامی بود.

رئیس جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه مأموریت امروز این نهاد، برقراری ارتباط بین جامعه علمی و نیازهای جامعه است، افزود: معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی بر فعالیت‌های دانشجویی تمرکز دارد و سازمان دانشجویان با ۹ کانون دانشجویی در اردبیل فعال است و یکی از این کانون‌ها، کانون مسئولیت اجتماعی است که می‌تواند با شورای نظام روانشناسی و مشاوره در زمینه‌های مختلف از جمله تولید محتوا همکاری کند.

رسولی با اشاره به فعالیت‌های سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در اردبیل، تصریح کرد: این مرکز با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و گفتمان علم فعالیت می‌کند. تولید و انتشار کتب علمی و فرهنگی، برگزاری رویدادهای ترویجی و دوره‌های آموزشی تخصصی از جمله فعالیت‌های این مرکز است که تاکنون بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است.

وی خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و سیناپرس را از دیگر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی اردبیل برشمرد و تاکید کرد: این رسانه‌ها می‌توانند زمینه همکاری‌های دوسویه در زمینه فرهنگ‌سازی را فراهم کنند.

رئیس جهاددانشگاهی استان در ادامه به معرفی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران پرداخت و افزود: این مرکز به عنوان یکی از معتبرترین مراکز نظرسنجی در کشور، با سنجش دیدگاه‌های مردم در موضوعات مختلف، به نظام تصمیم‌گیری کمک می‌کند. این مرکز با کمترین خطا مورد اعتماد مسئولین استانی و کشوری است و تاکنون در موضوعات مختلف از جمله گردشگری در استان افکارسنجی انجام داده است.

رسولی همچنین به فعالیت‌های معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: این معاونت شامل مرکز خدمات تخصصی مطالعات شهری و مرکز خدمات تخصصی فناوری‌های شیمیایی و نانوفناوری است.

وی مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل را از دیگر مراکز مهم این نهاد معرفی کرد و گفت: تاکنون بیش از ۲۰۰۰ زوج در این مرکز صاحب فرزند شده‌اند و در زمینه روانشناسی و مشاوره نیز آماده همکاری هستیم، زیرا ناباروری مشکلی است که بسیاری از خانواده‌ها با آن مواجه هستند.

رئیس جهاددانشگاهی استان، معاونت آموزش و کارآفرینی را از دیگر بخش‌های فعال این نهاد برشمرد و افزود: آموزش‌های مهارت‌محور که منجر به کارآفرینی و اشتغال شود، از اهداف این معاونت است.

وی با تاکید بر اهمیت کار تیمی در زمینه اشتغال‌زایی و کارآفرینی، افزود: با همکاری مشترک و استفاده از ظرفیت مرکز مشاوره کارآفرینی، می‌توان در زمینه شناسایی و استعدادیابی از سنین پایین اقدامات مناسبی در استان انجام داد.

رسولی گفت: سلامت و درمان، توانمندسازی و ارتقا بهره‌وری و نوآوری در سازمان‌ها و نهادهای عمومی و دولتی، صنایع خلاق فرهنگی و فناوری‌های پیشرفته، اولویت‌های اصلی جهاددانشگاهی را تشکیل می‌دهند. او افزود: تمامی حوزه‌های این نهاد بر این محورها متمرکز شده و فعالیت‌های خود را در این راستا تعریف و اجرا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در این نشست مشترک، اکبر عطادخت، رئیس شورای استانی نظام روانشناسی و مشاوره در استان اردبیل نیز به ایراد سخن پرداخت. وی گفت: جهاددانشگاهی با خدمات و فعالیت‌های متعددی که ارائه می‌دهد، می‌تواند با همکاری مشترک با این سازمان، نقش فرهنگی-اجتماعی پررنگی ایفا کند.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های متعددی برای حل و رفع مشکلات اجتماعی به صورت جزیره‌ای و پراکنده انجام می‌شود و شاهد فعالیت‌های گسترده فردی در جامعه هستیم. او افزود: این فعالیت‌ها به صورت تیمی و مشترک برگزار نمی‌شود. در صورتی که این انرژی و ظرفیت به صورت تیمی و مشارکتی به کار گرفته شود، شاهد فعالیت‌هایی با حجم بیشتر و با منشأ اثر مثبت و بالاتر خواهیم بود.

رئیس شورای استانی سازمان روانشناسی و مشاوره در استان اردبیل، آسیب‌های روانشناختی و اجتماعی را از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین آسیب‌ها در جامعه دانست. وی افزود: این آسیب‌ها به سرعت در جامعه در حال توسعه و افزایش است و نیاز است که در کنار هم با هم‌افزایی و همکاری مشترک، کارهای تأثیرگذار انجام دهیم.

وی تاکید کرد: جهاددانشگاهی با فعالیت‌های متنوعی که دارد، می‌تواند زمینه همکاری مناسبی را با این سازمان داشته باشد.

عطادخت افزود: مادام که احساس مسئولیت همگانی نباشد و برای سالم بودن جامعه کار انجام ندهیم، متضرر خواهیم شد. او افزود: احساس مسئولیت اجتماعی مهم‌ترین بخش از فعالیت‌های یک مجموعه اجتماعی خواهد بود.

رئیس شورای استانی نظام روانشناسی و مشاوره در استان اردبیل در پایان سخنان خود افزود: فعالیت‌های جهاددانشگاهی با این تنوع قابل تقدیر است و ما آمادگی عقد تفاهم‌نامه همکاری با جهاددانشگاهی برای انجام فعالیت‌های مشترک را داریم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار