۳۰ / فروردين / ۱۴۰۴ - 19 April 2025
10:52
کد خبر : 9656308
۰۸:۱۹

۱۴۰۳/۱۰/۰۸

کلاس های آموزشی ویژه کودکان بسیجی در سرخه برگزار شد

دوره های متنوع آموزشی و کلاس های تقویتی ریاضی به همت مسئولان علمی پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان سرخه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، در راستای برپایی برنامه ها و کلاس های آموزشی در پایگاه های مقاومت بسیج، دوره های متنوع آموزشی وبژه دختران با استقبال خوبی به همت پایگاه مقاومت بسیج حضرت معصومه (س) سرخه برگزار می شود.

فاطمه اسیری از طلاب بسیجی این پایگاه مقاومت در حاشیه برپایی کلاس ها در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده با هریک از کارگروه ها، جلسه هفدهم کلاس انگلیسی در پایگاه برگزار و یکی از حروف انگلیسی همراه با نقاشی آموزش داده شد.

او افزود: همچنین کلاس های نقاشی، ورزش کودک و نوجوان، ادبیات کودک و نوجوان و خوشنویسی با استقبال خوبی برگزار شد.

گفتنی است در آستانه امتحانات ترم اول، کلاس تقویتی و رفع اشکال ریاضی ویژه دختران پایه های دوم و چهارم دبستان باحضور یکی از آموزگاران بسیجی به همت پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه زهرا (س) سرخه تشکیل شد.

سعیده حسنان
خبرنگار: سعیده حسنان

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید