خبرهای داغ:

اهمیت ویژه تغییر ذهنیت و ذائقه جامعه به سمت فرزندآوری و جوانی جمعیت

شاهرود_ رئیس شبکه بهداشت شهرستان شاهرود بر تغییر ذائقه فرهنگی و ذهنیت جامعه به شمت جوانی جمعیت وفرزندآوری با تبلیغات و نشست‌ها مداوم در جامعه تاکید کرد.
کد خبر: ۹۶۵۶۶۹۳
|
۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲

اهمیت ویژه تغییر ذهنیت و ذائقه جامعه به سمت فرزندآوری و جوانی جمعیتبه گزارش خبرنگار بسیج، مهدی میرزایی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهر در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه قانون جوانی جمعیت با ۷۳ ماده تصویب و ابلاغ شده که ۲۲ ماده مربوط به وزارت بهداشت است، افزود: دبیری اجرای این قانون با دانشگاه علوم پزشکی است که ما در شرق استان سمنان فعالیت‌های آموزشی در راستای فرهنگ سازی در این راستا است با توجه به ماده‌های ۳۵ و ۴۶ در دستور کار داشته و داریم.

وی با بیان اینکه در فرهنگ سازی یک طرح هادیان زندگی را داریم، افزود: این طرح در راستای حفظ حیات جمعی و قانون جوانی جمعیت تبیین و پیشگیری از ناباروری است که چهار نفر در شهرستان آموزش دیده و فعال هستند.

میرزایی با اشاره به شعار (آموزش برای مردم و توسط مردم) در این راستا، گفت: تاکنون هفت دوره در شهرستان شاهرود و میامی در این راستا برای کارکنان و متولیان امر در دانشگاه و شبکه بهداشت اجرا شده است.

وی افزود: مرکز نفس به همت بسیج جامعه پزشکی در راستای سقط جنین در شهرستان فعال است تا در این راستا کمک کند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان شاهرود با بیان اینکه ما در استان و شهرستان فاجعه جمعیتی داریم، اظهار کرد: ما در شهرستان مشکل کاهش ازدواج داریم و باید همه دستگاه‌ها در این راستا کمک کنند.

میرزایی به کاهش سزارین در ماده ۵۰ اشاره و اظهار کرد: در شهرستان درصد سزارین را با برنامه‌های اجرایی از ۶۵ درصد به ۵۵ درصد رساندیم که جزو دانشگاه‌های برتر کشور در شش ماه گذشته هستیم و سزارین‌های ما بیشتر علمی است.

وی به مرکز تکامل مادران باردار اشاره و افزود: مادران باردار به این مرکز ارجاعی می‌شوند و تا سن دو سالگی کودکان آموزش‌های مختلف برای مادر و نوزاد بصورت رایگان ارائه می‌شود.

میرزایی بر تغییر ذهنیت‌ها و اصلاح آنها تاکید کرد و گفت: ما از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شروع کردیم و در جامعه در حال گسترش هستیم و اولویت اول ما تعدد تبلیغ در فضای مجازی و حقیقی برای فرزندآوری در شهرستان است.

وی تصریح کرد: باید سخنرانی‌های ما در جلسات مختلف در مساجد و منابر و نشست‌ها در مورد تنهایی و پیری سخن بگویند تا مردم در راستای فرزندآوری و ازدواج ترغیب شوند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: تواتر تبلیغ نباید قطع شود و همه ادارات و محیط شهری باید در این موضوع تبلیغ شود تا ذائقه فرهنگی جامعه تغییر کند و این طول می‌کشد و باید تلاش کنیم.

وی تاکید کرد: تاکنون در کشو ۳/۵ همت هزینه فرزندآوری کردیم تا بتوانیم کاهش جمعیت را متوقف کنیم و افزایش آمار بدهیم و در این مسیر حتما باید بر تبلیغات محیطی در همه ادارات و ارگان‌ها و رسانه‌ها غافل نباشیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار