به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید ملانوریشمسی در نشست صمیمی با رؤسا و اعضای اتاقهای اصناف، اتحادیههای صنفی و بازاریان اظهار کرد: اصناف و بازاریان یکی از مهمترین، مؤثرترین، مفیدترین و با ارزشترین اقشار فعال جامعه هستند.
وی افزود: فضای کسب و کار و در حقیقت بازار، فقط یک واحد اشتغال یا اقتصادی نیست بلکه کارکردهای بسیار متفاوت و مؤثری در رشد، پیشرفت و تحول و تعالی جامعه دارد.
استاندار همدان عنوان کرد: یک کاسب، یک بازاری، یک تولیدکننده، یک فعال بخش خصوصی چون اهل کار و تلاش است، اهل رساندن روزی به مردم است و اهل سستی نیست و حبیب الله و دوست خدا میشود.
وی با بیان اینکه واحدهای صنفی و بازار یکی از بزرگترین نهادهای مدنی و اجتماعی کشور هستند، گفت: اصناف در حقیقت همچون نهادهای مدنی و سازمانهای مردمنهادند البته بسیار قویتر و بزرگتر و یکی از بزرگترین حلقههای اتصال و ارتباط بین نظام حاکم و مردم جامعه هستند.
ملانوری شمسی با اشاره به اینکه بازار حلقه اتصال میان مردم، دولت و حاکمیت است و نقشی فراتر از یک نهاد اقتصادی ایفا میکند، افزود: بازاریان نهتنها در اقتصاد، بلکه در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نیز تأثیرگذار هستند و در هر برهه تاریخی، از انقلاب اسلامی تا دفاع مقدس و سازندگی، بازار نقشی کلیدی و بیبدیل داشته است.
وی ادامه داد: برای عبور از چالشهای اقتصادی، همکاری و حمایت همهجانبه دولت و دستگاههای اجرایی از بازار ضروری است که ما در دوره مدیریت جدید استان همراه بخش خصوصی و اصناف و بازاریان خواهیم بود.
استاندار همدان عنوان کرد: بازار نهفقط یک نهاد اقتصادی، بلکه یک سازمان اجتماعی و مدنی است که در قلب جامعه جریان دارد.
وی با بیان اینکه توسعه پایدار و رونق اقتصادی بدون توجه به نقش محوری بازار ممکن نیست، تصریح کرد: نشستهای تخصصی دورهای میان نمایندگان اتاق اصناف و دولت میتواند بستری مناسب برای حل مسائل بازار و اصناف ایجاد کند.
ملانوری شمسی با اشاره به اینکه اولین کار یک واحد اقتصادی بزرگ، ایجاد اشتغال و دومین کار آن، رونقبخشی به بازار است، گفت: آموزش و آگاهیبخشی به واحدهای صنفی و متولیان بازار، یکی از مهمترین ابزارهای پیشگیری از مشکلات مالی و مالیاتی است.
وی با تأکید بر آشنایی اصناف و بازاریان با قوانین مالیاتی، بیمهای، بانکی و کسبوکار اظهار کرد: بازار به سمت بنگاههای بزرگ و اقتصاد دیجیتال حرکت میکند؛ اگر همگام نشویم، عقب میمانیم.
استاندار همدان افزود: فضای مجازی دیگر فقط یک ابزار نیست؛ بستری است برای فروش محصولات، از فرش تا صنایع دستی و مواد غذایی و آگاهسازی و آموزش بازاریان در زمینه استفاده از این فضا برای رونق کسب و کار، وظیفه اتحادیهها، اتاقهای اصناف و دستگاههای مرتبط است.
وی با بیان اینکه همکاری و هماهنگی بین بخشهای مختلف صنفی و دولتی برای حل چالشها ضروری است، اضافه کرد: تجربه نشان داده که با مدیریت درست و همکاری میتوان حتی در بحرانهایی مانند کرونا از تعطیلی کسبوکارها جلوگیری کرد.
ملانوری شمسی گفت: همراه بخش خصوصی هستیم و تلاش میکنیم منابع بیشتر و بهتری جذب کرده و عالمانه وارد جریان سرمایهگذاری شویم.
وی با اشاره به اینکه از توان جوانان و خانمها، بهویژه استعدادهای تحصیلکرده و نخبه استفاده خواهیم کرد، عنوان کرد: در نشستهای هفتگی با اقشار مختلف جامعه، تلاش میکنیم گفتگو و تعامل سازندهای ایجاد کنیم؛ با همراهی و تعامل میتوانیم دورهای موفق برای استان رقم بزنیم و رفاه بیشتری برای مردم فراهم کنیم.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: استان همدان با تاریخ و تمدن بزرگ خود باید بهترین رفاهها را برای مردمش به ارمغان بیاورد.
سرهنگ جعفر حسام طاهر مسئول سازمان بسیج اصناف، بازاریان وفعالان اقتصادی استان همدان نیر در این مراسم ضمن قدرانی از اقدامات شایسته اتاقهای اصناف و اتحادیههای استان با اشاره به ماموریتهای اصلی سازمان بسيج اصناف در خصوص برگزاری کلاسهای فقه بازار و اعزام گروههای جهادی تخصصی اصناف به مناطق کم برخوردار اظهار کرد: هیئت اندیشهورز سازمان بسیج با حضور در اتحادیهها، مسائل و مشکلات بازار را احصاء کرده و تلاش خواهد کرد با اولويتبندی این مسائل و با کمک دستگاههای اجرایی نسبت به رفع این مشکلات تلاش کند.
در پایان این مراسم از تعدادی از پیشکسوتان، رؤسای اتحادیههای صنفی و بازاریان استان تجلیل شد.
انتهای پیام/