فعال رسانه‌ای کشور

شهید سلیمانی اصل شجره طیبه مقاومت در جهان اسلام است‌

عبدالله گنجی سردار سلیمانی را اصل شجره طیبه مقاومت در جهان اسلام دانست و گفت: امروز تحولات منطقه و جابجایی قدرت و اتفاقات سوریه عظمت حرکت جهادی سردار دلها را برای جهانیان به تصویر می کشد.
کد خبر: ۹۶۵۸۱۸۷
|
۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از دلیجان؛ بزرگداشت پنجمین سالگرد سردار سلیمانی با حضور اقشار مختلف در مسجد امام حسین(ع) دلیجان برگزار شد.

عبدالله گنجی استاد دانشگاه و فعال رسانه‌ای کشور در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی اصل شجره طیبه مقاومت بود و فرع آن، ملت های در بند فلسطین، لبنان و غزه مظلوم و شاخه های آن جلوه های جهاد بزرگمردان عرصه مقاومت و برگ های سبز و ماندگار آن شهادت پیشکسوتان عرصه نبرد و میوه با طراوت آن پیروزی جبهه مقاومت است.

وی بیان اینکه امروز تحولات منطقه و جابجایی قدرت و اتفاقات سوریه عظمت حرکت جهادی سردار دلها را برای جهانیان به تصویر می کشد، افزود: حاج قاسم شخصیتی بود که دوست و دشمن در مقابل تفکر مقاومتی او سر تعظیم فرود آوردند.

گنجی خاطرنشان کرد: نهال مقاومت را خون های پاک ریخته شده، طروات خواهد بخشید و تغییرات جزیی در رشد و شکوفایی آن خللی ایجاد نخواهد کرد؛ میدان مبارزه و مقاومت حقیقت دیگری است که باید منتظر آن بود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار