۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
07:04
کد خبر : 9658292
۱۵:۱۱

۱۴۰۳/۱۰/۱۵

تجلیل از کارکنان پایور ناحیه ایذه در راستای طرح منزلت نماز

با پیشنهاد حوزه نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج ایذه و نظر مثبت فرماندهی ناحیه تعداد ۱۵ نفر از کارکنان طی جلسه‌ای مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج ایذه حجت الاسلام والمسلمین سید فخرالدین موسوی صالحی گفت: برای تقویت مبانی اعتقادی و تشویق کارکنان به حضور مستمر در برنامه های اعتقادی معنوی، در کمیسیون منزلت نماز مصوب شد تعدادی از پایوران که الگوی برتر در حضور و برنامه های دینی اعتقادی از جمله نماز جماعات هستند، مورد تجلیل قرار گیرند.

حجت الاسلام موسوی صالحی افزود: به همین مناسبت با پیشنهاد حوزه نمايندگی ولی فقیه در ناحیه، تعداد ۱۵ نفر از همکاران معرفی شدند و با موافقت سرهنگ پاسدار اکبر میرنام فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج ایذه در مراسمی بین ۲ نماز تشویق شدند.

موسوی صالحی ضمن تشکر از حمایت های فرماندهی و هیئت رئیسه یادآور شد: هدف از این اقدام حضور حداکثری در نماز جماعات و برنامه های اعتقادی و ترغیب و تشویق دیگران به شرکت در برنامه های عمومی و فرهنگی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید