به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، محمود چلنگری جویباری مدیر تولید فولاد در شهرک صنعتی شورک بابلسر با اشاره به تولید روزانه ۱۰تن فولاد و چدن در ریختگری شهرک صنعتی شورک گفت: روزانه با تولید ۱۰ تن فولاد و چدن با شرکتهای ریلی ، کارخانجات صنایع و ادوات کشاورزی و همچنین در بخش نفت و گاز همکاری داریم.
چلنگری با بیان اینکه صنعت ریختگری صنعت مادر است و تمام صنایع به این صنعت وابسته هستند گفت:در تولید قطعات فولادی و چدنی که در صنایع پزشکی، خودرو سازی و غیره بکار میروند، ۵۰درصد از محصولات این کارخانه برای قطعات ریلی راه آهن کشور ،۳۰درصد نیز تولید قطعات کشاورزی و ۲۰درصد برای شرکتهای نفت و گاز به کار میرود.
وی در رابطه با مشکلات و چالشهای موجود در ریختگری اظهار داشت:با اینکه ۵۰درصد از خط تولید این کارخانه برای راه آهن بکارگیری میشود اما قطعی برق و نبود بودجه لازم بیشترین ضرر را به خط تولید وارد میکند و بخاطر کمبودهای موجود کارخانه نمیتواند صد در صد توان خود برای اشتغال و تولید بکار گیرد.
وی گفت: در حال حاضر چون بابلسر به عنوان شهر توریستی شناخته شده و کسی این شهرستان را به عنوان شهر صنعتی نمیشناسد نیروی کار برای اشتغال کم است و اگر اوضاع اقتصادی بهتر شود و خط تولید افزایش پیدا کند مطمئنن افراد بیشتری مشغول بکار خواهند شد و نرخ بیکاری و بدنبال آن جرائم از روی بیکاری و بزهکاری کاهش خواهد یافت.
این تولیدکننده با اشاره به تعطیلی بعضی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی شورک، شرایط بد اقتصادی و نبود حمایت و بودجه برای زنده نگهداشتن صنعت و تولید را خطرناک شمرد و گفت:مسئولین باید با روشنفکری ، همکاری و یکپارچگی از ًصنعت و تولیدات داخلی حمایت کنند تا این شهرک ازبین نرود و چرخ صنعت بچرخد.
بانکها هم خودشان قطب اقتصادی شدهاند و با سود ۱۸ و ۲۳درصد حاضر به ُپرداخت تسهیلات هستند و ما برای سرپا نگهداشتن صنعتی که بآن مشغولیم شرایط را پذیرفتیم اما با اینحال برای پرداخت مبلغی ناچیز هم سنگ اندازی میکنند.با دریافت سود بانکی هنگفت گردش حساب میلیاردی میخواهند ،اگر کارآفرین یا تولید کننده این مقدار وجه نقد داشته باشد نیازی ندارد که بانک را شریک اقتصادی خود بکند
چلنگر وجود ۱۲۵واحد خدماتی و صنعتی و صنعتگران بنام در شهرک صنعتی بابلسر را یک فرصت برای اشتغال و پیشرفت شهر دانست و در ادامه اظهار داشت: از این ۱۲۵ واحد تنها ۶۰واحد مشغول به کار هستند و باقی واحدها بدلیل نداشتن تسهیلات و سرمایه لازم ناچار به تعطیلی واحدهای خود شدند
وی درپایان همدلی پیگیری و حمایت از تولیدگر،صنعتگرو کارآفرین را از طرف مسئولین لازم دانست و گفت:امروز در این شهرک دوهزار نیرو مشغول به کار هستند ،اماهنوز هم میتواند تعداد بیشتری کارگر و متخصص جذب کار شوند.شهرک صنعتی شورک برای ادامه کار و پیشرفت نیاز به پیگیری و حمایت دارد مشکلات باید برطرف شود و مسئولین باید بطور مستمر بازدید داشته باشند.
دانشگاهها با توجه به صنعت هوشمندسازی و فنی حرفه ای هم بدلیل آموزش مشاغل صنعتی به دانش آموزان باید با ما در یک راستا باشند. امروزه اگر پول باشد اما تخصص نباشد و یا تخصص باشد اما حمایت مالی نباشد هیچ کاری شدنی نیست ما کار میکنیم مسئولین حمایت کنند تا با ایجاد اشتغال فقر و بزهکاری و اعتیاد ریشه کن شود .
خبرنگار: سمیه اسدی